Shimano Stella versus Daiwa Steez/Exist/Certate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Shimano Stella versus Daiwa Steez/Exist/Certate
Vreau sa o folosesc la rapitor (salau, stiuca, biban) pe un bat de 2-10g. Pt categoria "grea" am un Kistler Helium LTA care deocamdata isi face foarte bine treaba.
Ce ma intereseaza in mod deosebit: sa fie foarte bine inchegata, sa nu aiba nici cel mai mic joc in manivela sau in mecanisme.
Din ce am vazut pe net, ca greutate proprie cam toate din lista de mai sus au 200-22g, nu sunt diferente mari.
Ce ma intereseaza in mod deosebit: sa fie foarte bine inchegata, sa nu aiba nici cel mai mic joc in manivela sau in mecanisme.
Din ce am vazut pe net, ca greutate proprie cam toate din lista de mai sus au 200-22g, nu sunt diferente mari.
-
- veteran
Pai atunci ce dreak cauti "biciclete"?????Ce ma intereseaza in mod deosebit: sa fie foarte bine inchegata, sa nu aiba nici cel mai mic joc in manivela sau in mecanisme.

Nu ti-e inca clar ca singurii care fac mulinete cu adevarat sunt cei de la DAIWA???
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Evident,stella,o sa te plictisesti de cat de mult o sa te tina,fara nici o intretinere.
Evident,stella,o sa te plictisesti de cat de mult o sa te tina,fara nici o intretinere.
Am avut o Daiwa Certate Vintage 2500R si am inlocuit-o cu o Stella 2500 FE. Tot ce pot sa-ti spun eu e ca Certatele mergea mai fin....dar Stella are ceva aparte, nu ma intreba ce, ...... n-as inlocui-o cu nimic
P.S: ptr batul care zici (2-10 gr), eu m-as orienta catre un 1500-2000, Stella bineinteles

P.S: ptr batul care zici (2-10 gr), eu m-as orienta catre un 1500-2000, Stella bineinteles

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Vali, pana acum am fost foarte multumit de producatorul « de biciclete ». In prezent am de la el un Twin Power Ci4 SFA fabricat in Japan de care sunt foarte multumit. Daca ne vedem anul acesta o aduc sa-i dai si tu doua manivele. 

-
- veteran
Doamne fereste , pfui drace ...Daca ne vedem anul acesta o aduc sa-i dai si tu doua manivele.

Mai bine nu ne vedem.

Eventual sa-i dau 2 pedale , decit 2 manivele

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- junior
un bat de 2-10g presupun ca e foarte-foarte usor si nu se va echilibra cu o mulineta de 2500 fie ca vorbim de Exist sau Steez
recomand Exist 1003h native custom ... am butonat una de la un prieten si am ramas uimit de ce poate
el se lauda ca a scos stiuci si avati de peste 4kg cu ea dar cu siguranta nu e facuta pentru asa ceva
referitor la "biciclete", cum spuneam sunt fan Daiwa dar sincer mulinetele lor de top sunt mai degraba de tinut acasa in vitrina decat de pescuit ... Existul mulineaza pe liber de zici ca nu exista frecare si nu auzi nici passss dar cand am folosit spinerbait-uri am simtit cum gafaie
Stella nu m-a dezamgit niciodata
recomand Exist 1003h native custom ... am butonat una de la un prieten si am ramas uimit de ce poate
el se lauda ca a scos stiuci si avati de peste 4kg cu ea dar cu siguranta nu e facuta pentru asa ceva
referitor la "biciclete", cum spuneam sunt fan Daiwa dar sincer mulinetele lor de top sunt mai degraba de tinut acasa in vitrina decat de pescuit ... Existul mulineaza pe liber de zici ca nu exista frecare si nu auzi nici passss dar cand am folosit spinerbait-uri am simtit cum gafaie
Stella nu m-a dezamgit niciodata
Vali
dupa cum vezi , esti cam singuru fan ,, tractoras , uber alles''
Stella inca nu a fost atinsa de vreun model Daiwa
dupa cum vezi , esti cam singuru fan ,, tractoras , uber alles''

Stella inca nu a fost atinsa de vreun model Daiwa
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Sunt de acord cu tine, dar sa fiu sincer nu prea imi inspira incredere mulinetele din clasa 1000. Arata de parca sunt facute pt pescuitul la oblete. Ce fac daca imi intra niste « purcelusi » mai imbracati ? Am vazut din datele tehnice ca si la drag sunt la mai putin de jumate cat cele din clasa 2500.lovefishing scrie:un bat de 2-10g presupun ca e foarte-foarte usor si nu se va echilibra cu o mulineta de 2500 fie ca vorbim de Exist sau Steez......
Care ar fi compromisul sa nu am emotii ?