Jean:nu te contrazic,ar fi si culmea,la experienta pe care o ai in pescuit.Dar incercam sa zic,ca un fir matasos,fara memorie,daca este de calitate are anumite proprietati care nu-i dau voie sa se intinda,la aceasta "rigiditate" ma refeream.
Firul Trabucco S-Force River Trout,care-l am,este italian.Cu siguranta,acel Fireline de care zici tu,este mult mai bun,dar eu nu-mi permit sa dau o gramada de bani pe super fire,si acest Trabucco,l-am cumparat pentru ca mi s-a parut convenabil,pana cum am folosit numai shtifturi de fire.
Shad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael, la diametre mici toate firele se intind. La diametre mari pana si un Mirage sau mai stiu eu ce parca e mai ne-elastic.
Am cumparat si eu un trabucco allround, cu o tenta de albastru. Firul e rezistent, matasos, curge foarte bine prin inele si nu are memorie. Singurul lucru imbecil este culoarea, de ce oare nu l'au facut transparent?
Ce diametru are river trout'ul ala?
Numai bine!
Am cumparat si eu un trabucco allround, cu o tenta de albastru. Firul e rezistent, matasos, curge foarte bine prin inele si nu are memorie. Singurul lucru imbecil este culoarea, de ce oare nu l'au facut transparent?
Numai bine!
0.18,alb-mat,dar in apa parca nu mai e asa de evident...oricum,bine ca stratul exterior este siliconat,deci fuge bine prin inele,cred ca este si lestat in miez ca e scufundator.Nu zic ca e super,dar e bun...todi scrie:

Michael va recomanda Regulamentul forumului