Shad

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Ian 2005, 01:02

Jean:nu te contrazic,ar fi si culmea,la experienta pe care o ai in pescuit.Dar incercam sa zic,ca un fir matasos,fara memorie,daca este de calitate are anumite proprietati care nu-i dau voie sa se intinda,la aceasta "rigiditate" ma refeream.
Firul Trabucco S-Force River Trout,care-l am,este italian.Cu siguranta,acel Fireline de care zici tu,este mult mai bun,dar eu nu-mi permit sa dau o gramada de bani pe super fire,si acest Trabucco,l-am cumparat pentru ca mi s-a parut convenabil,pana cum am folosit numai shtifturi de fire.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 19 Ian 2005, 13:43

Michael, la diametre mici toate firele se intind. La diametre mari pana si un Mirage sau mai stiu eu ce parca e mai ne-elastic.

Am cumparat si eu un trabucco allround, cu o tenta de albastru. Firul e rezistent, matasos, curge foarte bine prin inele si nu are memorie. Singurul lucru imbecil este culoarea, de ce oare nu l'au facut transparent?

Ce diametru are river trout'ul ala?

Numai bine!

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 19 Ian 2005, 14:53

Todi, eu cu trabucco acela albastru am prins pastravi.Si mie mi s-a parut cam cretina culoarea, dar se pare ca pe pesti nu-i deranjeaza.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Ian 2005, 07:08

todi scrie:
Ce diametru are river trout'ul ala?
0.18,alb-mat,dar in apa parca nu mai e asa de evident...oricum,bine ca stratul exterior este siliconat,deci fuge bine prin inele,cred ca este si lestat in miez ca e scufundator.Nu zic ca e super,dar e bun... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns