Shad

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Shad

Mesaj de mihai florescu » 28 Apr 2004, 13:50

Ce zice informatie imi dati despre shadurile de la Storm?A folosit cineva?Am achizitionat o punga de 8cm 10g culore Firetiger cu gindul sa-l sparg pe salau in toamna.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Apr 2004, 13:59

Eu le-m folosit, le folosesc si o sa continui. Cele de 10 gr sunt cam usoare pentru ce fac eu. Deci folosesc de la 25 de gr in sus. Rezultate excelente la salau si somn.

Tudor

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Mai 2004, 13:16

arata si bat foarte bine
pacat ca cele mari au 25 de grame !!!
bune pt. pescuit marin :(
poate doar pe dunare, cine se incumeta .....

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 06 Mai 2004, 15:36

Am inceput sa folosesc shaduri storm din toamna trecuta.
In arad la un magazin mic, comerc iantul aducea din ungaria wildeye.
am luat salau la shad sidefiu intr-un mures ca ciocolata. Am mai prins salau pe niste canale adiacente begai, la fel de turbide.
Ce m-a mirat este ca sunt impregnate cu o substanta uleioasa, cu misor intzeresant, intre menta si chimen, care se pastreaza in timp.
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

paul
Moderator
Moderator

Re: Shad

Mesaj de paul » 09 Ian 2005, 12:24

mihai.f scrie:Am achizitionat o punga de 8cm 10g culore Firetiger cu gindul sa-l sparg pe salau in toamna.
Mihai, astfel de shaduri mi-am luat si eu, 10 g (3/8 oz) si 8 cm. Seamana cu bibanasii. Spune-mi si mie la ce au mers mai bine?? Si daca le-ai folosit, cat de bine s-au comportat (aici ma refer si la bataia pe care o au in apa, la evolutia lor, cat si la rezistenta fizica a lor in cazul atacului stiucii).
Ceea ce am luat eu sunt facute dintr-un plastic foarte moale, ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu rezista la prea multe atacuri.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 09 Ian 2005, 14:40

Sincer in ntoamna nu am folosit decit de putine ori modelele respective,dar dupa ce am ous o tabla de plumb suplimentara pe burta shadului.greutatea de 10.5 este greutatea totala a sfadului nu a greutatii integrate in aceste.Nu am folosit modelele acestea pt ca sincer mi-a fost mila de ele.In conditiile in care am dat era posibil ca sa nu obtin nici unh rezultat in urama cvaruia sa am o concluzie,adica erau f multe agataturi.Asa ca mai astept pina in primavara.In legatura cu materialulk din care sint facute imi dau cu parerea doar adica eu cred ca sint mai rezistente decit MT si Manns.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 09 Ian 2005, 14:47

Multumesc pentru raspuns...
Ca sa te citez, si mie parca imi este mila de ele. Din pacate pe unul l-am "ciupit" putin si, din cate vad, "taietura" se intinde foarte repede fara prea mult efort. Oricum, l-am lipit cu o picatura de glue.
Oricum, am sa le incerc in primavara (care primavara este deja prezenta, chiar daca nu calendaristic), sunt curios de evolutia lor.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Ian 2005, 22:03

danr scrie:arata si bat foarte bine
pacat ca cele mari au 25 de grame !!!
bune pt. pescuit marin :(
poate doar pe dunare, cine se incumeta .....

la Storm de 25 de g (holografic), am luat salau de la 0,7 la 2 kg pe Sinoe.

MAi nou au inceput sa importe si Gipo. Am cumparat ultima oara unele albe de 8g, curly. Misca beton.
near the beer

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Ian 2005, 03:39

Si eu mi-am cumparat niste Storm-uri-Roach(babusca),arata super,inca nu le-am incercat....poate totusi voi lua si eu ceva la plastice :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 12 Ian 2005, 12:25

Si ca sa nu mai deschid un topic nou, uitati-va la linku asta

link.

N-am inteles ce lungime au shad-urile?Ca eu inteleg 1 cm?? :shock:

Scrie răspuns