Shad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Shad
Ce zice informatie imi dati despre shadurile de la Storm?A folosit cineva?Am achizitionat o punga de 8cm 10g culore Firetiger cu gindul sa-l sparg pe salau in toamna.
- Stefan Tudose
- Moderator
Am inceput sa folosesc shaduri storm din toamna trecuta.
In arad la un magazin mic, comerc iantul aducea din ungaria wildeye.
am luat salau la shad sidefiu intr-un mures ca ciocolata. Am mai prins salau pe niste canale adiacente begai, la fel de turbide.
Ce m-a mirat este ca sunt impregnate cu o substanta uleioasa, cu misor intzeresant, intre menta si chimen, care se pastreaza in timp.
respect,
s
In arad la un magazin mic, comerc iantul aducea din ungaria wildeye.
am luat salau la shad sidefiu intr-un mures ca ciocolata. Am mai prins salau pe niste canale adiacente begai, la fel de turbide.
Ce m-a mirat este ca sunt impregnate cu o substanta uleioasa, cu misor intzeresant, intre menta si chimen, care se pastreaza in timp.
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Re: Shad
Mihai, astfel de shaduri mi-am luat si eu, 10 g (3/8 oz) si 8 cm. Seamana cu bibanasii. Spune-mi si mie la ce au mers mai bine?? Si daca le-ai folosit, cat de bine s-au comportat (aici ma refer si la bataia pe care o au in apa, la evolutia lor, cat si la rezistenta fizica a lor in cazul atacului stiucii).mihai.f scrie:Am achizitionat o punga de 8cm 10g culore Firetiger cu gindul sa-l sparg pe salau in toamna.
Ceea ce am luat eu sunt facute dintr-un plastic foarte moale, ceea ce ma face sa ma gandesc ca nu rezista la prea multe atacuri.
-
- veteran
Sincer in ntoamna nu am folosit decit de putine ori modelele respective,dar dupa ce am ous o tabla de plumb suplimentara pe burta shadului.greutatea de 10.5 este greutatea totala a sfadului nu a greutatii integrate in aceste.Nu am folosit modelele acestea pt ca sincer mi-a fost mila de ele.In conditiile in care am dat era posibil ca sa nu obtin nici unh rezultat in urama cvaruia sa am o concluzie,adica erau f multe agataturi.Asa ca mai astept pina in primavara.In legatura cu materialulk din care sint facute imi dau cu parerea doar adica eu cred ca sint mai rezistente decit MT si Manns.
Multumesc pentru raspuns...
Ca sa te citez, si mie parca imi este mila de ele. Din pacate pe unul l-am "ciupit" putin si, din cate vad, "taietura" se intinde foarte repede fara prea mult efort. Oricum, l-am lipit cu o picatura de glue.
Oricum, am sa le incerc in primavara (care primavara este deja prezenta, chiar daca nu calendaristic), sunt curios de evolutia lor.
Ca sa te citez, si mie parca imi este mila de ele. Din pacate pe unul l-am "ciupit" putin si, din cate vad, "taietura" se intinde foarte repede fara prea mult efort. Oricum, l-am lipit cu o picatura de glue.
Oricum, am sa le incerc in primavara (care primavara este deja prezenta, chiar daca nu calendaristic), sunt curios de evolutia lor.
- costica_fishing
- veteran
danr scrie:arata si bat foarte bine
pacat ca cele mari au 25 de grame !!!
bune pt. pescuit marin
poate doar pe dunare, cine se incumeta .....
la Storm de 25 de g (holografic), am luat salau de la 0,7 la 2 kg pe Sinoe.
MAi nou au inceput sa importe si Gipo. Am cumparat ultima oara unele albe de 8g, curly. Misca beton.
near the beer
Si eu mi-am cumparat niste Storm-uri-Roach(babusca),arata super,inca nu le-am incercat....poate totusi voi lua si eu ceva la plastice 

Michael va recomanda Regulamentul forumului