Sfaturi dotare echipamente rapitori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Auzi Relu, da` tu cam cate partide de pescuit la spinning faci pe luna sau an?ReluOlaru scrie:Am fost, n-au decit 2 Mitchell 1000 nu mai stiu modelele ( sunt batran si uituc ... ) , una la 100 lei cu 3 rulmenti, si alta la vreo 130 lei cu 4 rulmenti.
Oscilez rau de tot, pentru ca habar n-am ce sa fac. In situatiile astea, mai bine nu ma grabesc .....
Ca sa-ti spun de ce: io am luat o Daiwa CrossFire 2000 acu` vreo cinci ani, cu $24 ca s-o folosesc la pescuit intr-o excursie p-afara, la spinning si s-o arunc dup-aia... si bine ca n-am aruncat-o ca merge beton si-n ziua de azi, atat cat am mai folosit-o

Iar parerea mea-i ca n-are rost sa te iei neaparat dupa nr. de rulmenti... is unii care baga atatia rulmenti intr-o mulineta de $45 ca ma intreb daca nu cumva si plasticu` de pe maner n-are vreo 2...

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
- kingofbeasts
- veteran
ia in considerare si asta:ReluOlaru scrie:Am fost, n-au decit 2 Mitchell 1000 nu mai stiu modelele ( sunt batran si uituc ... ) , una la 100 lei cu 3 rulmenti, si alta la vreo 130 lei cu 4 rulmenti.
Oscilez rau de tot, pentru ca habar n-am ce sa fac. In situatiile astea, mai bine nu ma grabesc .....
http://www.monstru.ro/mulinete-dam/91-m ... 30-fd.html
e numai buna pentru clean si te tine si la stiuca sau chiar avat. eu o am de un an de zile si am tras de ea in perioada asta fara sa am probleme.
Nu stiu de cate ori ma voi duce la pescuit, ca la rapitor n-am dat in viata mea. Banui totusi ca de foarte multe ori pe an nu vi putea. Familie, copii mici, etc ...
In plus de asta ma duc cand am timp si la crap, cam la 2 saptamani.
Problema mea nu e ca n-am mulineta ( pentru ca am 2 crossfire 3000, o catana 2500, un cardinal 101, si pe alea de crap nu le pun ... ), dar ma gandesc ca ce am eu acum sunt cam grele pentru rapitor.
Eu ma gandesc ca o mulineta pentru batzul meu si poate cel care va veni, va trebui pe langa faptul ca trebuie sa fie de calitate ( ca asa-i la spin, o cam freci .. ) sa aibe maxim 200 grame. Ori 240 grame are si catana care o am acum. Basca la catana mai am si vreo 3 tamburi in plus, si e noua.
Aici e marea mea dilema ...
In plus de asta ma duc cand am timp si la crap, cam la 2 saptamani.
Problema mea nu e ca n-am mulineta ( pentru ca am 2 crossfire 3000, o catana 2500, un cardinal 101, si pe alea de crap nu le pun ... ), dar ma gandesc ca ce am eu acum sunt cam grele pentru rapitor.
Eu ma gandesc ca o mulineta pentru batzul meu si poate cel care va veni, va trebui pe langa faptul ca trebuie sa fie de calitate ( ca asa-i la spin, o cam freci .. ) sa aibe maxim 200 grame. Ori 240 grame are si catana care o am acum. Basca la catana mai am si vreo 3 tamburi in plus, si e noua.
Aici e marea mea dilema ...

Am scris cateva posturi inainte. Cardinalul l-am luat second, fara al 2-lea tambur. In momentul asta o folosesc la bolognesa, si n-am cum sa schimb firul pe tambur functie de varga pe care o pun....
Ar mai fi o varianta sa iau alta mulineta untrausoara, fara pretentii mari, pentru bolo, si sa folosesc cardinalul pentru rapitor. Dar fara al 2-lea tambur, tot nasol e. Basca o fi ea micuta, dar la pretul ei banui ca nu face fata la frecusul de la spining..
Ar mai fi o varianta sa iau alta mulineta untrausoara, fara pretentii mari, pentru bolo, si sa folosesc cardinalul pentru rapitor. Dar fara al 2-lea tambur, tot nasol e. Basca o fi ea micuta, dar la pretul ei banui ca nu face fata la frecusul de la spining..