Sfaturi dotare echipamente rapitori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ma gandeam sa cumpar o mulineta daiwa de 1500 pentru o lanseta light de 2.10 pentru clean.
marimea ar fi ok?
nu e prea mica? sub 2000 nu am avut inca...
merci.
marimea ar fi ok?
nu e prea mica? sub 2000 nu am avut inca...
merci.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Parerea mea-i ca nu-i deloc mica.Michael scrie:ma gandeam sa cumpar o mulineta daiwa de 1500 pentru o lanseta light de 2.10 pentru clean.
marimea ar fi ok?
nu e prea mica?
Ca exemplu eu pescuiesc la clean cu Daiwa SS 1300 (dar 700 ar fi buna deasemenea) si Shimano Sahara 1000 cu lansete de lungime 1,8 - 2,1.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Aseara m-am mai jucat cu mulinetele pe lanseta mea, si cred ca o perioada nu va fi grav daca voi folosi Catana 2500 + batzul de 3,5-21 grame, chiar la clean.
Problema mea nu e lanseta, pe care o gasesc oricind la preturi civilizate ( 200 lei +/- ), ci mulineta. O mulineta sanatoasa si mica, in care sa am incredre ca va merge foarte bine citiva ani, sare de 400-500 lei.
Mai mult deciat atit, am citit un post al lui "Shimano", in care el spune ca a renuntat la lanseta ultrausoara chiar daca da la clean. Daca am inteles eu gresit, sorry ...
Problema mea nu e lanseta, pe care o gasesc oricind la preturi civilizate ( 200 lei +/- ), ci mulineta. O mulineta sanatoasa si mica, in care sa am incredre ca va merge foarte bine citiva ani, sare de 400-500 lei.
Mai mult deciat atit, am citit un post al lui "Shimano", in care el spune ca a renuntat la lanseta ultrausoara chiar daca da la clean. Daca am inteles eu gresit, sorry ...
Da` Daiwa SS Tournament de ce nu-tzi place? N-am vazut sa se planga nimeni de ea pana acum, chiar dupa ani de utilizare intensa.ReluOlaru scrie:O mulineta sanatoasa si mica, in care sa am incredre ca va merge foarte bine citiva ani, sare de 400-500 lei.
Pretu-i aproape de $100... cu transport hai sa zici ca ajungi la 400 RON... da-i super OK, zic io.
----