Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Trabucco Black Fury.gizmo scrie:La ce magazine in Bucuresti, gasesc bete Trabicco si Ron Thompson?
Sunt sigur ca probabil s-a mai vehiculat problema aceasta pe forum, dar nu am gasit, si anume:
Exista vre-un bat telescopic care s-ar preta la un spinning cu naluci usoare?
Ar fii foarte util atunci cand te duci in recunoastere prin balarii, cu bicicleta, sau motoreta(de cross).
rica scrie:Trabucco Black Fury.gizmo scrie:La ce magazine in Bucuresti, gasesc bete Trabicco si Ron Thompson?
Sunt sigur ca probabil s-a mai vehiculat problema aceasta pe forum, dar nu am gasit, si anume:
Ar fii foarte util atunci cand te duci in recunoastere prin balarii, cu bicicleta, sau motoreta(de cross).
are un tub din material textil care "ia ochii" , e f. mic si are brodat ceva texte cu rosu si alb.
eu am preferat sa iau varianta din doua bucati, light 3 - 12g , dupa ce am pus mana pe el si am mimat ceva lanseuri
Pana acum un an, mergeam cu bicicleta,sunt 2-3km din gradina mea pana la olt.Daca vreau in schimb sa ajung in niste "locuri consacrate"eugen scrie:gizmo,
chiar mergi la xxx cu motoru'? excelent! am bagat o vreme fishing la clean cu mountain bike-ul si aveam batz din doua bucati, ai dreptate ca nu-i comod.
depinde ce e mai important pentru tine, plimbarica cu motoru' sau fishingu'. in primul caz, telescopica e super ok. in al doilea, cea mai buna optiune e un bat din mai multe bucati.
acum am unul de musca din 4 bucati, intra intr-un tub scurt iar tubul incape lejer intr-un rucsac. atata ca intre timp mi-am dat bike-ul ca nu mai aveam timp si de hobby-ul ala.
rica scrie:Trabucco Black Fury.gizmo scrie:La ce magazine in Bucuresti, gasesc bete Trabicco si Ron Thompson?
are un tub din material textil care "ia ochii" , e f. mic si are brodat ceva texte cu rosu si alb.
eu am preferat sa iau varianta din doua bucati, light 3 - 12g , dupa ce am pus mana pe el si am mimat ceva lanseuri