ai dreptate ca pescarii care dau pe olt mai sus nu stiu bine decat de voblere. eu zic totusi ca e mai bine asa si zic din nou: let's go. acuma toamna berile stau reci si fara lazi frigorifice, e numa' bine.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ce te face sa faci astfel de afirmatii????cristian.ene scrie:Eugen te referi la pescari care stiu un bine un stil , ma refer la un pescar care pescuieste bine la toti pestii rapitori, si cei de pe Olt sunt clar marginiti daca ii duci la un pastrav, clean sau la un avat. Zmeu a pescuit mult cu ata, si cunoaste bine avantajele, oricum a pescuit mult cu ata mult inaintea celor de pe Olt asa ca, baietii sunt incepatori prin comparatie....... Pescuitul nu incepe si nici nu se termina cu Olt-ul.
Pescuitul pe Olt e un stil particular, innalte situatii baietii nu stiu ce ar face. Zmeu a cam pescuit in toate situatiile. Asta face diferenta. Si la toate speciile, in toate felurile, asta face diferenta.
pe olt am dat doar un an. tocmai ca nu e nici un milestone, ce inveti acolo nu se aplica neaparat in alte parti. aia o crezi tu si mihai, dovada ca si sunteti de acord. asa va place voua sa credeti ca stiti cu ce se mananca salaul si-l faceti din orice pozitie.todi scrie:Sorine, iti raspund eu la faza cu "Olt"-ul![]()
Eugen a pescuit de foarte multe ori la salau pe Olt, mult mai mult cred decat a pescuit pe baltile din Bucuresti, la acelasi peste. Pentru el Olt'ul e un fel de "milestone" cu salaul, daca treci de el e OK.
Take care!