discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
boistean
- veteran

-
mersi.
p.s. numai ca majoritatea site-urilor dau informatii doar despre marimea cizmei...

-
kzoli
- veteran

[quote="boistean"]ca sa nu mai deschid un topic nou, cu scuzele de rigoare, pun si eu - ca neposesor de wadersi - 2 intrebari:
1. cum iti alegi marimea (in cazul comenzilor on-line, deci fara proba): in functie de cat porti la picior (40 - corespondent incaltaminte 40)?
Atentie la alegerea marimii potrivite, eu am normal marimea piciorului 43-44 atat in alegerea bocancilor cat si in a tenisilor, dar wadersii mei sunt de 45 si nu sunt incomozi deloc, ba chiar...
-
lupishor
- utilizator constant

Salutare!
poate iti pot fi de folos in ideea in care eu chiar stau in apa cu wadersi pe vremea aceasta. Iti recomand firma Taimen care iti livreaza pana in Romania daca comanda depaseste 50 euro. Eu am achizitionat o pereche cu tot cu bocanci la 140 euro( promo). Sunt din aceeia care respira. Pe aceasta vreme mi-am cumparat din Romania un combinezon termal care se foloseste la scufundari. Poti linistit sa stai in apa cu el pe sub wadersi.
Eu pescuiesc din belly boat si stau in permanenta cu picioarele in apa cu labe speciale pe ele.
Sper sa iti fi fost de folos!
PS: au un tabel in care poti sa iti descoperi masurile