discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
vasilepop_65
- senior

-
vasilepop_65 scrie:Musti scrie:Hmm... Nasol. De unde ai luat costumul?
Ceea ce vad in poze nu arata deloc la fel cu Cormoranul pe care il am eu. Complet diferita cizma. Se pare ca ori ne aflam in fata unei contrafaceri, ori standardul de calitate a scazut atata de mult in acesti ultimi ani... Apropos, ce anume se vede in prima poza, ca nu-mi dau seama? Unde ai astfel de lipituri?
Am cumparat-o de la ************, am primit-o intr-o cutie sigilata, care are toate insemnele cormoran, art. No: 94-03243.
Nu pot da
inca numele firmei, pentru ca inca nu am rezolvat problema.
Asa cum am mai zis, i-am sunat imediat dupa ce am primit produsul si am descoperit problema, m-au amanat pe azi. In acelasi timp am trimis si un e-mail, la care am primit raspuns azi cu mesajul : "Va rugam sa trimiteti produsele pentru garantie."
Inainte de a citi raspunsul la mail, am sunat si mi-au zis sa le trimit pentru reparatii, adica eu am cumparat un produs reparat???:(
Si transportul cine-l plateste? in cazul meu depaseste 150 lei dus-intors

-
RYOBI
- veteran

vasilepop_65 scrie:Musti scrie:Hmm... Nasol. De unde ai luat costumul?
Ceea ce vad in poze nu arata deloc la fel cu Cormoranul pe care il am eu. Complet diferita cizma. Se pare ca ori ne aflam in fata unei contrafaceri, ori standardul de calitate a scazut atata de mult in acesti ultimi ani... Apropos, ce anume se vede in prima poza, ca nu-mi dau seama? Unde ai astfel de lipituri?
Am cumparat-o de la ************, am primit-o intr-o cutie sigilata, care are toate insemnele cormoran, art. No: 94-03243.
Nu pot da
inca numele firmei, pentru ca inca nu am rezolvat problema.
Asa cum am mai zis, i-am sunat imediat dupa ce am primit produsul si am descoperit problema, m-au amanat pe azi. In acelasi timp am trimis si un e-mail, la care am primit raspuns azi cu mesajul : "Va rugam sa trimiteti produsele pentru garantie."
Inainte de a citi raspunsul la mail, am sunat si mi-au zis sa le trimit pentru reparatii, adica eu am cumparat un produs reparat???:(
da e tipic macar da-le numele sa ne ferim de magazinul respectiv tu din pct de vedere legal ai dreptul sa returnezi produsul si sa-ti primesti banii inapoi.Uite aici foloseste-te de chestia asta nu cred ca o sa mai faca figuri
http://lookfor.ro/returnare-produse-cumparate-online/
-
vasilepop_65
- senior

-
RYOBI scrie:
da e tipic macar da-le numele sa ne ferim de magazinul respectiv tu din pct de vedere legal ai dreptul sa returnezi produsul si sa-ti primesti banii inapoi.Uite aici foloseste-te de chestia asta nu cred ca o sa mai faca figuri
http://lookfor.ro/returnare-produse-cumparate-online/
Multumesc pentru sfat!
Fii sigur ca am sa dau numele, inca putina rabdare,!
-
RYOBI
- veteran

ideea e ca eu nici nu ma gandeam ca tu vrei sa-ti schimbe cizmele,o sa te tina maxim 3 partide de pescuit si o pereche fara defect asa ca accepta doar returnarea banilor inapoi.Vb cu ei si inceraca sa rezolvi pe cale amiabila dar fi ferm daca vezi ca nu vor nicicum explica-le ca exista si varianta nasoala pt ei protectia consumatorui,reclama negativa pe net .....Intodeauna sa discuti cu un superior.Spor
-
vasilepop_65
- senior

-
M-am gandit ca poate reusesc sa o schimb cu Ron Th. Crosswater , dar merita???
-
stradic
- veteran

Mah RYOBI te deranjaza adevarul sau ce ????? Stai jos mah RETARDAT esti TU!!!!!
Scuze de off topic Vasile!!!!
rapala the best vobler in the world
-
Petru B.GD.N
- senior

Sal Vasile.
Eu am ceva in genul asta.
http://www.decathlon.ro/RO/waders-therm ... 150545535/
Mi-am luat acum cativa ani din Decathlon Franta (inca nu ajunsese la noi lantul de magazine decathlon) la exorbitantul pret de ... 19 euro. Grosimea neoprenului de 3 sau 3.5 mm (nu mai stiu exact). I-am luat si unui prieten. La prima iesire am simtit ca iau apa la piciorul drept. Am trimis produsul inapoi in Franta, nici macar nu au verificat dc. este adevarat ca au pana, l-au schimbat direct. Si acum ii am si sunt ok (cu exceptia ca mi-a intrat un cui pe Lapus in talpa). Wadersi prietenului nu au avut nimic. La astia nu ai probleme ca se dezlipeste talpa, pt. ca sunt "dintr-o bucata", tunati. Pretul este ok, iar cu garantia nu ai treaba, pe unde mai pui ca este Decathlon in Cluj. Dc. ai drum prin Baie si vrei sa ii vezi, da un tel. Asa poate bagam si niste beri

Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
-
vasilepop_65
- senior

-
Poate un vin fiert pe frigul asta!

-
boistean
- veteran

-
ca sa nu mai deschid un topic nou, cu scuzele de rigoare, pun si eu - ca neposesor de wadersi - 2 intrebari:
1. cum iti alegi marimea (in cazul comenzilor on-line, deci fara proba): in functie de cat porti la picior (40 - corespondent incaltaminte 40)?
2. wadersii fara cizme incorporate, cu ce fel de incaltaminte se preteaza?
-
vasilepop_65
- senior

-
boistean scrie:ca sa nu mai deschid un topic nou, cu scuzele de rigoare, pun si eu - ca neposesor de wadersi - 2 intrebari:
1. cum iti alegi marimea (in cazul comenzilor on-line, deci fara proba): in functie de cat porti la picior (40 - corespondent incaltaminte 40)?
2. wadersii fara cizme incorporate, cu ce fel de incaltaminte se preteaza?
1) Alegerea se face plecand de la marimea incaltamintei, dar nu trebuie neglijat nici aspectul privind dimensiunile
A, B si C din imaginea de mai jos. Mai exista si dimensiunea
XL, care pentru
aceeasi marime a cizmei dimensiunile
A, B si C sunt ceva mai mari.
2) Se folosesc ghete speciale, cu talpa antiderapanta, rezistente la multe cicluri de udare-uscare!
Cateva detalii se gasesc si aici:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0