Salmo Tiny
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
La mine situatia sta in felul urmator
-cei mai multi cleni prinsi strike baby pro
-cele mai multe si mai frumoase atacuri, in mod special la suprafata, dar cu multe rateuri Salmo Tiny (la un moment dadeam cu Tiny rosu cu puncte negre floating ca si cu o musca , il lansam si-l lasam sa-l duca apa cu pickup-ul la mulineta deschis si tocmai atunci BANG!!!si...rateu. blocam firul cu mana pe tambur ca sa pot intepa, dar se pare ca nu indeajuns
-cel mai mare clean insa l-am luat la un Hornet mic. intr-un loc cu apa adanca(acum, cand au fost apele umflate), cadere de apa , bulboana, etc ce sa mai, era un loc perfect... mai ca-mi pare rau ca au scazut apele, ca practic s-a schimbat complet locul.
-cei mai multi cleni prinsi strike baby pro
-cele mai multe si mai frumoase atacuri, in mod special la suprafata, dar cu multe rateuri Salmo Tiny (la un moment dadeam cu Tiny rosu cu puncte negre floating ca si cu o musca , il lansam si-l lasam sa-l duca apa cu pickup-ul la mulineta deschis si tocmai atunci BANG!!!si...rateu. blocam firul cu mana pe tambur ca sa pot intepa, dar se pare ca nu indeajuns
-cel mai mare clean insa l-am luat la un Hornet mic. intr-un loc cu apa adanca(acum, cand au fost apele umflate), cadere de apa , bulboana, etc ce sa mai, era un loc perfect... mai ca-mi pare rau ca au scazut apele, ca practic s-a schimbat complet locul.
shimano scrie:Dom'le, esti pe alta planeta...
Butcher, Minnow si Executor nu sunt voblere proiectate pentru clean sau pastrav, chiar daca ai reusit sa fraieresti cativa cleni. Insista pe Tiny, si vei intelege despre ce vorbesc.

nu, nu sunt de pe alta planeta ... astea si impreuna cu Bullhead de 4,5 (SDR) si Hornet de 3,5 sunt voblerele de clean in care am cea mai mare incredere ...
pana in momentul de fata cei mai mari cleni i-am luat la Butcher de 5 si Executor de 5 ... tocmai de aceea am incredere in ele ... si am prins inclusiv cleni de 300 de grame cu ele ...
precizez ca pescuiam pe raul Caras, Nera sau alte ape relativ apropiate ca si dimensiune ... inclusiv anumite lacuri in zone de deal sau munte ....
cat despre toata povestea cu proiectatul unui vobler pentru un anumit peste ... nu inteleg care e ideea? adica pescuiesc cu un anumit tip de vobler la clean pentru ca producatorul a zis ca a fost facut pentru clean? pescuieste cu ceea ce ti se pare tie interesant si care crezi tu ca ar merge ... daca la tine in zona merg bine cele 3 modele precizate, atunci foloseste in continuare tot alea, eu doar ti-am recomandat sa incerci ... nu am dat cu parul ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
De obicei abordez partidele de pescuit cu 2 bete, pe care le schimb intermitent, dupa caz.
1. Hornet de 2.5-3.5, Tiny si Dorado invader de 4 cm
2. Bullhead de 6 SDR, Minnow de 6 Sinking (sau din gama, oricum naluci ceva mai mari).
Ciudat sau nu, in unele momente, mergea foarte bine pe o "configuratie", in timp ce pe cealalta "configuratie" rezultatatele erau mult mai slabe, si zile in care balanta era aproape inversa.
Si asta pe aceleasi locatii, numai ca in perioade diferite.
Asa ca, probabil si ce zice d4md3od si ce zice shimano reprezinta adevaruri, doar ca se exclud reciproc
, totul e sa nimeresti locul potrivit, la momentul potrivit 
1. Hornet de 2.5-3.5, Tiny si Dorado invader de 4 cm
2. Bullhead de 6 SDR, Minnow de 6 Sinking (sau din gama, oricum naluci ceva mai mari).
Ciudat sau nu, in unele momente, mergea foarte bine pe o "configuratie", in timp ce pe cealalta "configuratie" rezultatatele erau mult mai slabe, si zile in care balanta era aproape inversa.
Si asta pe aceleasi locatii, numai ca in perioade diferite.
Asa ca, probabil si ce zice d4md3od si ce zice shimano reprezinta adevaruri, doar ca se exclud reciproc

attilaf : nu am zis niciunde ca ceea ce a zis Shimano nu e adevarat ... am zis doar sa incerce si cu voblerele pe care le-am scris ...
sunt convins ca a prins OK cu voblerele precizate in topul lui, dar exista sansa sa prinda cleni ceva mai maricei cu niste voblere de dimensiuni ceva mai mari ...
salutari ...
sunt convins ca a prins OK cu voblerele precizate in topul lui, dar exista sansa sa prinda cleni ceva mai maricei cu niste voblere de dimensiuni ceva mai mari ...
salutari ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Pai atunci de ce nu dam si cu http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=1879 de 30 de cm, ca poate pleznim un clean fix in cap...d4md3od scrie:cat despre toata povestea cu proiectatul unui vobler pentru un anumit peste ... nu inteleg care e ideea? adica pescuiesc cu un anumit tip de vobler la clean pentru ca producatorul a zis ca a fost facut pentru clean? pescuieste cu ceea ce ti se pare tie interesant si care crezi tu ca ar merge ...

Am una exact din aceasta ... si e prafuita deja ,daca vrei iti imprumut sa uzi un picshimano scrie:Pai atunci de ce nu dam si cu http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=1879 de 30 de cm, ca poate pleznim un clean fix in cap...d4md3od scrie:cat despre toata povestea cu proiectatul unui vobler pentru un anumit peste ... nu inteleg care e ideea? adica pescuiesc cu un anumit tip de vobler la clean pentru ca producatorul a zis ca a fost facut pentru clean? pescuieste cu ceea ce ti se pare tie interesant si care crezi tu ca ar merge ...

Cat despre clean ,dupa mine e rotativa nr.1 , abia apoi voblere ....