Salmo Tiny

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 17 Iul 2010, 20:15

Da,am incercat sa le schimb cu unele cu tija mai scurta dar a crescut numarul rateurilor,mai bine descalcesc la alea originale!Oricum,la modelele mai noi de tiny au remediat un pic pb cu ancorele...

Alecu14
junior
junior

Mesaj de Alecu14 » 17 Iul 2010, 20:18

Dar de culoarea BT ce parere ai?..Ar merge la pastrav ? (eu dau pe rau :mai exact pe Bistrita) 8) :roll:

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 17 Iul 2010, 20:24

Sincer,nu am reusit sa prind pastrav cu tiny :oops: hornetul face legea acolo:)Poti incerca,cine stie,poate pastravilor tai le place tiny...

Alecu14
junior
junior

Mesaj de Alecu14 » 17 Iul 2010, 20:28

Voi incerca sa caut un hornet prin oras...asa ca "wish me luck" :lol: :lol: ...sunt pastravi stilati...mananca nu'ma tiny pe acolo :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Alecu14
junior
junior

Mesaj de Alecu14 » 17 Iul 2010, 20:29

Si ce voblere mai ai cu rezultate bune la pastrav si clean?(daca vrei sa divulgi secretele) :) :) :)

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 17 Iul 2010, 20:32

Cele mai bune rezultate le-am avut pe voblerele "Mepps" de 0,1, si 2,.....:D
Ca voblere nu folosesc decat horneturi si rapala cd de la 2.5 pana la 5 cm...Referitor la clean...s'a scris muuuult despre voblere si e o intreaga poveste!Da'i un search!

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 22 Iul 2010, 15:03

Domnilor, ma bag si eu in seama putin...(nu stiu cum e la voi, dar la mine site-ul rapitori.ro nu merge de vreo 3 sapt...asta in paranteza)

In primul rand, Hornet-ul nici nu se poate compara cu Tiny, ever! Intr-un top 3 de la Salmo, pentru clean, Tiny ocupa primul loc, Hornet locul 2, iar Bullhead 3, cel putin eu asta am constatat, si am testat toate culorile si marimile de la aceste modele. Culoarea BT e probabil cea mai idioata culoare pentru clean (merge eventual pe ape tulburi), in schimb pt stiuca reprezinta un patern de succes. Cei mai multi si mai mari cleni i-am luat la Tiny, nicidecum la Hornet. (recomand culoarea http://www.totalfishing.ro/vobler-salmo ... -2302.html ).

Iar referitor la ancore, nu-mi vine sa cred ca aveti probleme. Chiar credeti ca firma Salmo e atat de tampita sa nu testeze un vobler inainte de lansarea pe piata? Iar daca au lansat Tiny, si l-au proiectat cu 2 ancore, inseamna ca e totul ok, iar principalul vinovat la capitolul "incrucisari de ancore" este pescarul. Recunosc, la inceput am avut probleme ca si voi...se mai incurcau ancorele, dar, fiind un pescuit de finete, incercati fire subtiri, de 10-12, cel mult 14, cu o lanseta de calitate, si o mana de artist (nu de cioban), si sunt convins ca veti avea lanseuri precise si fara incurcari de ancore...la mine merge perfect, de cand lansez mai finutz...de ce n-ar merge si la voi? Incercati.

PS: La Hornet s-a facut prea multa reclama, parerea mea...peste tot (reviste, youtube, etc) se face reclama la Hornet, de parc-ar fi un vobler-minune, dar nu e. Tiny, la clean, face legea...Hornet-ul, la clean, e un vobler obisnuit, ca si CD de la Rapala, sau alte modele de la Strike-Pro, Yo-Zuri, River2Sea sau alte firme.

PS2: Revenind la problema mea....DE CE NU-MI MERGE SITE-UL ASTA??? Si nu doar mie, ci si la multi altii din Tg-Mures.... :( :x :shock:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 22 Iul 2010, 15:07

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 22 Iul 2010, 15:17

am gasit ancore cu tija scurta, din pacate numai 3 buc., am pus pe un tiny, dar nu am prins, e drept ca nu am insistat cu el prea mult

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Iul 2010, 15:29

shimano scrie: In primul rand, Hornet-ul nici nu se poate compara cu Tiny, ever! Intr-un top 3 de la Salmo, pentru clean, Tiny ocupa primul loc, Hornet locul 2, iar Bullhead 3, cel putin eu asta am constatat, si am testat toate culorile si marimile de la aceste modele.
incearca macar din curiozitate vreodata sa dai si cu un Butcher de 5cm, un Minnow de 6 cm zvacnind-ul usor din varf sau cu un Executor de 5 (in realitate de 6) si probabil ca ti se va schimba topul preferintelor ...

am pescuit la clean de multe ori si inca nu am reusit sa prind nici unul cu Tiny, mai bine zis nu am prins inca nici un peste cu ele cu toate ca am 2 culori (Pearl si BT) in varianta sinking si chiar le-am incercat de cateva ori ... momentan sunt puse in compartiment cu un Cozma care nu functioneaza si un DAM care iarasi nu a facut nimic de cand a fost cumparat ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns