Salmo Tiny
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
pai nu le vinzi?stefi oprea scrie:am si eu vreo 4-5 buc
dar nimic prins cu ele
bani aruncati degeaba
poate pestii din zona mea nu ii cunosc
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
- Bodea Andrei
- utilizator nou
din cate am citit eu nu prea stiti sa dati cu tini.De la salmo sunt cele mai eficiente la clean si probabil si la pastrav.Problema este ca Tini este un vobler cu care se pescuieste in lateralul curentului apei pe cand horneturile sunt mai eficiente trase in directia opusa curentului.
Cumpara tini cu incredere si pescuieste astfel,arunca spre malul celalalt al apei cam in dreptul tau si recupereaza lent,daca nu apar rezultate mareste viteza de recuperare.
Cumpara tini cu incredere si pescuieste astfel,arunca spre malul celalalt al apei cam in dreptul tau si recupereaza lent,daca nu apar rezultate mareste viteza de recuperare.
Zambetul este a-l 2-lea lucru frumos pe care il face o femeie cu buzele!
- pescardeclean
- utilizator constant
- MARIUS POPA
- veteran
corect, le dam jos...
la frenezia cu care ataca cleanul, nu cred ca sta sa vada daca sunt incurcate sau nu ancorele, si agata destul de bine si incurcate asa cum sunt.
cand e bine dispus sau cand are chef de hrana, cleanul nu sta la discutie si executa cu sange rece

la frenezia cu care ataca cleanul, nu cred ca sta sa vada daca sunt incurcate sau nu ancorele, si agata destul de bine si incurcate asa cum sunt.
cand e bine dispus sau cand are chef de hrana, cleanul nu sta la discutie si executa cu sange rece

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Am revenit,se pare k fara ancore Tiny nu prinde peste asa ca le-am pus inapoi,rezultatul ==> http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11710 + cativa mai mici!