Salmo Tiny

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Iul 2010, 08:19

Conform "Recordurilor" celor de la Salmo...tiny e "za best"

dar mai apoi...alte voblere "non-chub" fac legea ... ceea ce ma face sa ma intorc la ceea ce ziceam intr-un post anterior. Ai clean mare, poti baga linistit voblere mari. Pe rauri mici, cu cleni de-un kg...tiny, hornet fac legea. Asta daca ne referim strict la voblere.

http://salmo.com.pl/index.php?option=co ... 76&lang=en

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Iul 2010, 08:36

shimano scrie: Pai atunci de ce nu dam si cu http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=1879 de 30 de cm, ca poate pleznim un clean fix in cap... :wink:
:lol: :lol: :lol: Shimano, continua sa dai cu Tiny, Hornet de 2,5 sau 3,5 si gata ... nu are rost sa incerc sa te lamuresc cu nimic ... pur si simplu precizam care sunt favoritele ... fiecare pescuieste cu ce vrea ... noi sa fim sanatosi ... :lol:

ps: attilaf, stii prea bine la ce ma refer cand pomeneam de voblerele de mai sus ... alea de "dimensiuni extraplanetare" ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 09:07

d4md3od scrie:
shimano scrie: Pai atunci de ce nu dam si cu http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=1879 de 30 de cm, ca poate pleznim un clean fix in cap... :wink:
Am prins cu asemenea vobler stiuca de 40 cm .... am dat cu el doar sa oftic pe colegii si am prins !!!! dar aceasta nu inseamna ca dau dupa stiuca cu asemenea monstrii :lol: :lol: :lol: .
Momeala mare, peste mare era sloganul meu pana anul aceasta ...dar se pare ca nu e chiar asa :cry:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 23 Iul 2010, 09:16

Ba da, eu inca cred ca-i asa. La stiuca cel putin (la clean e invers). E drept ca nu depasesc 15 cm la vobler, dar stiucile mari nu sunt motivate sa loveasca un "pestisor" de 5 cm...ar fi o risipa de energie, si nu s-ar satura oricum cu asa peste mic...in schimb un slider de 12 cm..... :lol: ...nyammi!!!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 23 Iul 2010, 09:31

Si eu sunt fan Tiny,si nu spun k nu e bun,dar in f. multe situatii nu prinde si atunci trebe bagat ceva mai mare 5cm+ k sa prinzi ceva mai respectabil!Shimano, la chestia cu ancorele te contrazic,nu cred k exista metoda sa il arunci la infinit sa nu se incurce...din 10 aruncari la 2-3 tot se incurca;)

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 09:52

La voblere mici daca sunt mari ancorele si se agata intre ele e bine sa scoti una cel mai des eu scoteam pe ceea de la burta ... unde sunt capturi mici frecvente e bine sa schimbati ancorele cu carlig simplu fara barba (van hook parca ) e mai usor de eliberat din carlig si provoaca rani mai mici ... din 10 -9 atacuri se prind si cu aceste carlige ,cleanul fiind lacom inghite ,si prinde usor ....

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 23 Iul 2010, 10:27

draqdevil scrie:Shimano, la chestia cu ancorele te contrazic,nu cred k exista metoda sa il arunci la infinit sa nu se incurce...din 10 aruncari la 2-3 tot se incurca;)
Poti sa ma tot contrazici, dar crede-ma ca se poate. Nu zic ca nu se mai incurca si la mine, dar nu de 3 ori la 10 aruncari, ci o data la vreo 30 de aruncari..sincer.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 23 Iul 2010, 10:29

@kzoli .. cleanul Lacom, inghite usor... si la mine atunci de ce tatona naluca ? nu finaliza,.. simteam in laseta cum umbla la ea... adica o tragea putin sau cam asa ceva.. si nu e vorba de agataturi, sau pietre...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 10:44

edy.tm scrie:@kzoli .. cleanul Lacom, inghite usor... si la mine atunci de ce tatona naluca ? nu finaliza,.. simteam in laseta cum umbla la ea... adica o tragea putin sau cam asa ceva.. si nu e vorba de agataturi, sau pietre...
:lol: poate era doar curios :wink: sa vada ce ii si nu gusta.
daca simteai in lanseta trebuia sa intepi... carligul e ascutit ? se mai intampla sa deterioreze varful , mai ales daca tragi printre pietre ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iul 2010, 10:47

shimano scrie:
draqdevil scrie:Shimano, la chestia cu ancorele te contrazic,nu cred k exista metoda sa il arunci la infinit sa nu se incurce...din 10 aruncari la 2-3 tot se incurca;)
Poti sa ma tot contrazici, dar crede-ma ca se poate. Nu zic ca nu se mai incurca si la mine, dar nu de 3 ori la 10 aruncari, ci o data la vreo 30 de aruncari..sincer.
Daca se incurca frecvent , trebuie folosita " alt stil " de aruncat , lansat naluca .... :wink: poate unii ne zic cum trebuie si cum se poate ....

Scrie răspuns