De curand i-am cumparat doua voblere SALMO. Un Salmo Hornet H2S de 2.5 cm / 1.5 g, sinking, culoarea T si un Salmo Hornet Shallow Runner H2SRF de 2.5 cm / 1.2 g, floating, culoarea HP.
Am cateva nelamuriri:
1. Exista o discrepanta, cel putin d.p.d.v. vizual intre marimea voblerului si ancora folosita. Mi se pare ca ancora este prea mare pentru marimea voblerului.
2. Atentionare pe cutie:
Din cate stiu, LEAD = PLUMB.LEAD WARNING
This product contains LEAD, a chemical known to the state of California to cause cancer, birth defects and othre reproductive harm.
Pentru cei ce folosesc voblere SALMO: aceeasi atentionare o aveti si voi pe ambalaj?
Pretul unui vobler (cumparate din Buzau) a fost de 145000 lei. Preturile pentru voblerele SALMO mici, variau intre 120000 lei si .... mai mult (nu mai stiu exact)
Rog pe cei din Iasi sa-mi spuna daca mai cunosc vreun loc (in Iasi) unde se comercializeaza voblere SALMO. La un moment dat erau la Moldova, dar se pare ca nu mai exista de mult asa ceva pe-acolo. daca nu stiu, nu e nici o problema, am sa le spun eu saptamana viitoare

ce tipuri de voblere SALMO se merita achizitionate pentru clean, biban si avat?
Pentru clean, stiu ca scrisese undeva adilucu ca a prin foarte bine clean cu vobler SALMO, mic, culoarea HP, de aceea mi-am si achizitionat un astfel de vobler. De incercat le-am incercat, dar nu am prin inca nimic cu ele. Imi place voblerul H2S, care, desi este scufundator, are o bataie puternica si marunta.
Mai departe... mai astept pareri de la dvs.
Multumesc!