Salmo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
E suficient sa ai o lanseta care arunca de la 3 sau 5 gr,pana la 18 sau 20 gr.Mult conteaza si firul,cu cat naluca e mai usoara,ai nevoie de fir mai subtire.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator nou
Eu si cu un prieten,ne-am cumparat monofilament Trabucco River Trout,special pt spinning,de 0.18 si 0.20.Mi se par ok,nici nu sunt scumpe,180.000/rola de 150m.
Dar sa revenim totusi la subiect,parca vorbeam despre voblerele Salmo,nu?
Dar sa revenim totusi la subiect,parca vorbeam despre voblerele Salmo,nu?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Referitor la Salmo:
- recomandarile producatorului pe diferite specii de peste;
- adincimile teoretice de evolutie.
Teodor, referitor la link-urile puse pe site, sunt foarte utile si interesante.Teodor scrie:Referitor la Salmo:
Bravo tie.... ! Cum ai dat de ele ca si eu am cautat odata recomadari ale producatorului
Multumesc Paul.
A fost simplu sa dau de ele: deoarece sunt incepator m-am uitat pe site-ul Salmo si pe link-ul How To xxx.
A fost simplu sa dau de ele: deoarece sunt incepator m-am uitat pe site-ul Salmo si pe link-ul How To xxx.

Good job!Teodor scrie:deoarece sunt incepator m-am uitat pe site-ul Salmo si pe link-ul How To xxx.
M-ai facut sa zambesc! dar asa este... ideile simple sunt perfecte!

Aici in Franta se gasesc voblere Salmo in citeva pravalii. Nu sunt multi cei care pescuiesc cu ele, citiva "initiati". Se gasesc insa numai modelele mari si foarte mari. De la 30gr in sus. Sunt de altfel destul de scumpe, mai scumpe decit Rapala. Rapala aici sunt voblerele populare, de masa, ieftine, se gasesc pe la marile magazine gen Decathlon, si cind se pierd nu plinge nimeni.
Tudor
Tudor