Salut!
Pt TUDOR:
Salut maestre!
In Iasi un Pike de Salmo e intre 150 si 200 mii lei iar Cel maiieftin Rapala e de la 300 in sus!!! O lingurita antibradis "Minnow" e 270!
Asa ma gandesc sa-mi fie dor de romania , cand privesc pe viu Effel-ul, la scorurile astea.
Pt PAUL:
Omule, DFa navala acuma cat nu am inceput sesiunea, ca pe urma nu mai am timp de bere si de dat poze cu caracaline!
Si adica tu nici pana la ora asta nu stii ca in Podul de Fier la G&T Trade au Salmo pe alese???!!! Si daca n-au ce vrei iti aduce pe comanda?! Rusinica!!!
Salmo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
..
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Re: ..
Salut Costi!legio1083 scrie:Si adica tu nici pana la ora asta nu stii ca in Podul de Fier la G&T Trade au Salmo pe alese???!!! Si daca n-au ce vrei iti aduce pe comanda?! Rusinica!!!
In Podu de Fier nu am mai ajuns de un car de ani. Lucrez pe undeva pe la capatul Pacurariului, asa ca... e lung drumul.
Am gasit in bazar un tip care comercializeaza produse de la Arrow si Energofish... Orice produs este mai ieftin la el, avand pretul intre pretul de en-gros si cel comercializat la magazin.
Cat despre poza si, de ce nu, o bere fixeaza tu o ora si vin eu pana la Billa in fata sa ne intalnim. de preferabil dupa 6:30 - 7 seara.
Si astazi daca esti dispus de stat la o vorba in fata unui pahar de bere, e OK.
Lasa mesaj!
Aho!
Mosule, azi nu cred ca pot , au casunat profii pe mine! Da' maine daca nu incepi munca de la prima ora chiar as bea o cafea cu tine!
Da' este si SMS pt reglajul de finete!
PS
Sa vezi ce fata ai !...
Da' este si SMS pt reglajul de finete!
PS
Sa vezi ce fata ai !...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Adevarul este ca sunt si de calitate,la pret mai accesibil pentru noi...
Michael va recomanda Regulamentul forumului