Salmo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ce s-a pretat mai bine, sau ce ai folosit, ce tip de vobler? Floating sau sinking?
Eu am prins destul de bine clean la un vobler suspending, cu patern natural (mai mult spre gri) in momentul in care apa era limpede si scazuta si la un vobler floating, de culoare verede-fluo cu rosu cand apa era ceva crescuta si alburie.
Tot langa mal atacau.
Eu am prins destul de bine clean la un vobler suspending, cu patern natural (mai mult spre gri) in momentul in care apa era limpede si scazuta si la un vobler floating, de culoare verede-fluo cu rosu cand apa era ceva crescuta si alburie.
Tot langa mal atacau.
Da, le cunosc... am si eu doua voblere, un Hornet Shallow Runner si un Hornet simplu., dar la mine e invers, HSR e floating, culoarea HP, celalalt e sinking, culoarea T.. de fapt, am mai scris in primul post din topic.adilucu scrie: (sunt doua, Hornet si Hornet Shallow runner).
Odata cu voblerele am primit si o carticica cu toate tipurile de voblere salmo, modele, culori, etc etc
Am ceva voblere mici,dar unde merg eu,se "cauta" doar modele de la 5cm in sus,daca as da cu Tiny,ar rade pestii de mine.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
eu am folosit tiny culoare BT. Am prins bine clean la ele. ar trebui sa mearga si la pastrav, dar nu am incercat, inca. trebuie recuperate cat mai lent, doar cat sa vibreze.
ce nu-mi place mie la acest model e faptul ca se agata cateodata ancorele intre ele.
ce nu-mi place mie la acest model e faptul ca se agata cateodata ancorele intre ele.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Eu mi-am luat pana acum:Minnow 8cm,Perch 9cm,Roach 8cm,Pike 10cm.Cam astea se preteaza la locurile pe care le "bantui" 

Michael va recomanda Regulamentul forumului