Salmo Slider

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Ian 2007, 05:57

cel mai bine iti cumperi macar unul si te lamuresti repede.cele floating sint perfecte pt balti cu vegetatie!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 21 Ian 2007, 12:40

cipic scrie:cum se da cu slider-ul?Trebuie sa-i imprimi din varf vreo miscare si la cati centimetri sub filmul apei evolueaza!Vreau sa-mi iau su eu si nu stiu cum evolueaza mai ales pe o balta cu multa vegetatie!
cauta pe siteul Salmo.te vei lamuri.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Feb 2007, 23:25

incearca sa iti descarci filmul pe care il pomenea adi777 numit King of Jerkbait si ai sa vezi acolo .... e tare misto filmul ....

pe aceasta cale ii multumesc si eu lu Adi pentru informatie ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Feb 2007, 10:01

andrei-ovidiu scrie:am avut eu Sting de 6 cm Bleak, NEINTERESANT! si crede-ma am dat cu el!
...
Hai sa-ti zic o povestioara cu "Sting"...de 9cm: ma uit la apa si vad prima bataie...zic hai sa-i dau un Sting de 9 cm, ca il simtzeam in urina. Lansez, las picapul si, tup avatzoiul da in el fara sa apuc sa mulinez.
Intamplare, zic si scot pestele pe care ma hotarasc sa-l retzin.Lansez in aceeasi directzie, relaxat, caci un exemplar prins la prima lansare iti da un oarecare confort, dar nu apuc sa fac decat cateva ture la mulineta si zbeng, un geaman de 2,5litri ma baga-n priza. Acelash Sting, acelash culoar norocos, la doar 10 minute de la primul lanseu, iar eu aveam deja doua bucatzi frumoase si nu ma puteam hotari la care sa renunt, pentru ca erau copii la indigo. Ii leg de un ciot si care se culca pe spate pe ala o sa-l il retzin, era singurul mod in care puteam face departajarea.
Iau lanseta si lansez din nou, intrebandu-ma de ce nu am dat oare mai des cu acel vobler, care imi parea din ce in ce mai simpatic, cand un atac violent face mulineta sa urle ca o tzatza.Daca va zic ca la al treilea lanseu, am scos al treilea avat identic cu ceilaltzi, o sa zicetzi ca sunt pilit si m-am apucat de baliverne, dar asa a fost.Aveam impresia ca Cineva "face mishto de mine", eu am cerut, nu zic nu, dar nici chiar asa....

.... ce a urmat dupa, nu pot sa povestesc, pentru ca e rusinos si nu ii doresc niciunui pescar, dar nici nu conteaza, am vrut doar sa vezi ca Sting prinde peste!
:wink:
Ultima oară modificat 15 Feb 2007, 14:13 de către Adelin, modificat 1 dată în total.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Feb 2007, 10:09

din pacate inca nu am reusit sa prind nici un avat cu Sting-ul, ptr ca ultima oara cand am fost dupa avat nu aveam decat varianta de 6 cm floating, si nu puteam sa ajung destul de departe cu el ... de atunci m-am mai imbogatit cu 2 sting-uri de 9 cm, unul floating si unul suspending pe care de abea astept sa le fgolosesc, si sunt convins ca le vor place avatilor ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Feb 2007, 10:12

Adelin scrie:
.... ce a urmat dupa, nu pot sa povestesc, pentru ca e rusinos si nu ii doresc niciunui pescar, dar nici nu conteaza, am vrut doar sa vezi ca Sting prinde peste!
:wink:
Te rugam sa ne povestesti, totusi :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Feb 2007, 13:07

A venit unul beat turta, s-a asezat la 1m de mine si m-a facut cu cacao pe la gura. :cry: Din acel moment Stingul a intrat la loc in cutie si au iesit "prinzatoarele", "voblerele cu greutate"...care nu au avut nici un efect in fatza cetatzeanului turmentat! :D ...care canta si se veselea trosnind avatzi si mrene, nestiind ca eu cautam solutzii pentru a savarsi "crima perfecta" :evil: In final, ca sa nu plec cu sfincterele franjurate am scos si retzinut cei 3 avatzi camuflatzi chiar la picioarele impleticite ale "domnului parfumat".
....cand i-am intors spatele si l-am "salutat" printr-un mormait ce a semanat mai mult a injurataura, am auzit frana care a inceput sa ii caraie violent :shock: ...am gandit:"NU, NU SE POATE!!!", in timp ce el urla sa-l ajut sa-l scoata, ca asta cica e somn! :shock: :oops: :evil:
De, se mai intampla, bine ca nu se si repeta....sper! :lol:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 14 Feb 2007, 13:20

Adevaru ca speranta moare ultima!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Feb 2007, 13:24

Se zice ca betivii au Dumnezeu numa al lor

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Feb 2007, 13:51

Tavi scrie:Se zice ca betivii au Dumnezeu numa al lor
Mie imi spui, uite dovada http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=23 .....eram atat de mahmur, ca m-am trezit pe la 12PM....si abia am ajuns la Cris, unde cand m-au vazut tovarashii care ma asteptasera de dimineatza, au intzeles imediat motivul. :lol:

Scrie răspuns