Andrei
deci eu iti dau exemple de mulinete light cu care am dat si te invit sa faci la fel
tu imi raspunzi ca nu sunt mulinete finesse sau fineturi si mai bagi un link
apoi o sa ajungem la finetti
deci n-ai dat cu nici o mulineta de fineturi declarata da pixy e shit ,si ma inviti inainte sa trag concluzii sa probez mulinete si .....zvac ...inca un link
oki ....
spre linistea ta , cu un cardiff din ala DC pt naluci light am dat 4 insi o dupa masa intreaga sa vedem cum lanseaza minunea de 500 de euro
verdict unanim : e ok , dar nu merita banii
proprietarul o vindea ulterior convins probabil si el ca un prapadit de pixy facea treaba mai bne . Acu are un pixy din ala nou ...
deci am pescuit cu ea , nu-mi arata filmulete
si si cardifful de spin de 1000 l-am pipait si desi fan declarat al mulinetelor shimano de spin , ala nu m-a impresionat
eu zic sa ne oprim aici ca e limpede.
de linkuri si de parerile altora e plina lumea
e bine de stiut ca sunt parerile altora si luate ca atare.... nu preluate si prezentate ca opinii proprii
de incercari personale , de pareri obiective si de informatie reala ....e mare nevoie .
grupul X , face o treaba buna cu testele si unele articole pline de substanta destinate incepatorilor si nu numai ( altele contin mai mult exaltari si asortari cromatice )
de aici si pana la informatii oferite ,,in premiera '' si sa ziceti mersi voi amaratilor ca va sunt oferite ....e cale cam lunga si deranjeaza
stai linistit ca nici tu nici voi si nici io n-am pus coada la baitcast
sunt altii care in cel mai bun caz citesc pe aici si zambesc si care dadeau la baitcast pe cand io ma jucam cu loptica in nisip si tu nu erai nici pe plansa de proiectare ca sa nu zic aia cu plimbatu ....