Rulmenti ceramici, si altele - mulinete casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Ian 2012, 22:46

Pffff, cat am pierdut! no, aici ii de citit! :D
Da parca vad ca ajung la concluzia ca pixzilla bate tot... :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Ian 2012, 23:07

ai pierdut multe.
ia si citeste ca sa afli ce mai zic pe forumuri americanii, japonejii, ce am mai auzit.... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2012, 23:15

Vad ca tot revii cu ironiile astea legate de referirile la ce zic altii pe forumurile lor.
Ce ti se pare atat de hilar in a cita pe cineva, ca nu inteleg ?

Tu tot ce stii pana in prezent sunt experiente proprii ? N-ai invatat nimic din alte surse ? N-ai urmat scoala si, probabil, facultatea ? Acolo n-ai invatat din carti scrise de altii ?

Inteleg ca pe net este foarta multa informatie cat si dezinformare. Fiecare are filtrul sau si discerne intre ceea ce e credibil si ceea ce nu e. Intre reclama si denigrare. Sau cel putin incercam.

Insa sa negi tot cespun altii pemotiv ca nu ai trait-o tu pe propria-ti piele mi se pare o prostie, scuza-ma ca ti-o spun atat de direct.
Ma intreb pentru ce mai citesti ce scriu ceilalti aici pe forum, daca tu nu crezi decat in propriile-ti simturi ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Ian 2012, 23:27

amice : hai sa ti-o explic avocateste , ca inginereste in mod cert nu banghesti :

ironia mea e a mea, reflecta simtul meu al umorului , sa zicem . Esti liber sa te deranjeze. la fel cum eu sunt liber sa ma opresc. sau nu :lol:

Am pus niste intrebari in cateva randuri, la care mi s-a raspuns din carti, sau deloc. deci pana aci cvasi-specializarea asta afisata nu m-a dat pe spate.
Insa sa negi tot cespun altii pemotiv ca nu ai trait-o tu pe propria-ti piele mi se pare o prostie, scuza-ma ca ti-o spun atat de direct.
asta trebuia citat :twisted: .
Scuza-ma ca ti-o spun si eu direct, dar unde m-ai vazut negand ce povestiti voi aci ? Si mie mi se pare prostie daca te apuci si faci niste afirmatii si te astepti sa te idolatrizeze toata lumea. Wrong, unii avem alte criterii de apreciere. Si dincolo de asta, daca te" expui" pe forum se presupune ca te astepti si la discutii in contradictoriu, ai ceva argumente , samd. Deci, discutam, domnule ! Dumneata zici niste chestii, eu incerc sa culeg informatie, sa invat. Doar ca uneori mai da cu virgula... :lol:

sau te seaca cand incepi o disputa si cel de dincolo de masa iti mai si raspunde ? Nasol nu ? :lol:

eniuei, vrei sa continuam sa ne cautam unul altui "prostii" sau pastram topicul on topic ? :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Ian 2012, 23:31

aa si am uitat, scuze ca am fost offtopic :lol: :lol: :lol:

revenim :
http://www.ultimatebass.com/content/view/72/83/

8)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Ian 2012, 23:34

Mama ce zi am avut, cu alergatura, drumuri, inspectii, sedinte, intalniri si cand ajung acasa imi dau seama ca aici de fapt se duce greul, nu la job. :lol: :lol: :lol: :lol: ce traim la job e pistol cu apa. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Ian 2012, 23:34

:lol: secand laif ...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2012, 23:41

MuskMd scrie:amice : hai sa ti-o explic avocateste , ca inginereste in mod cert nu banghesti :

ironia mea e a mea, reflecta simtul meu al umorului , sa zicem . Esti liber sa te deranjeze. la fel cum eu sunt liber sa ma opresc. sau nu :lol:

Am pus niste intrebari in cateva randuri, la care mi s-a raspuns din carti, sau deloc. deci pana aci cvasi-specializarea asta afisata nu m-a dat pe spate.
asta trebuia citat :twisted: .
Scuza-ma ca ti-o spun si eu direct, dar unde m-ai vazut negand ce povestiti voi aci ? Si mie mi se pare prostie daca te apuci si faci niste afirmatii si te astepti sa te idolatrizeze toata lumea. Wrong, unii avem alte criterii de apreciere. Si dincolo de asta, daca te" expui" pe forum se presupune ca te astepti si la discutii in contradictoriu, ai ceva argumente , samd. Deci, discutam, domnule ! Dumneata zici niste chestii, eu incerc sa culeg informatie, sa invat. Doar ca uneori mai da cu virgula... :lol:

sau te seaca cand incepi o disputa si cel de dincolo de masa iti mai si raspunde ? Nasol nu ? :lol:

eniuei, vrei sa continuam sa ne cautam unul altui "prostii" sau pastram topicul on topic ? :D
Unu la mana, eu n-am inceput nicio disputa cu tine. Dimpotriva, tu vad ca te tot tii de ironii. Eram doar curios sa vad ce te doare.
Am inteles, ti-e teama ca altii ar vrea sa devina nu stiu ce "idoli". Stai linistit, cel putin eu nu imi doresc deloc asa ceva. Iti cedez tie locul daca il doresti. Poftim, ia-l...

Doi la mana, nu am vazut ca tu sa fi contribuit cu ceva la topicul asta. In sensul ca ai fi ridicat ceva probleme la care nu ti s-a raspuns. Ma rog, poate o fi fost ceva si nu am observat. Dar daca astepti ceva raspunsuri de la mine, te rog intreaba-ma.

Daca nu, spor la "treaba" in continuare.

PS A si inca ceva. Vrei sa cauti "prostii" in spusele mele, n-ai decat. Eu am altele cu care sa imi consum energia, decat sa iti urmaresc tie evolutia pe forum.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Ian 2012, 10:32

si asa e vaj afara ,sa lelasam naibii de baitcastore si sa ne mai descretim fruntile
nu e cu tunning si nici rulmenti dar am ras cu lacrimi

http://www.arcproductions.com/launchVideo.php?video=17
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns