Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
asta trebuia citatInsa sa negi tot cespun altii pemotiv ca nu ai trait-o tu pe propria-ti piele mi se pare o prostie, scuza-ma ca ti-o spun atat de direct.
Unu la mana, eu n-am inceput nicio disputa cu tine. Dimpotriva, tu vad ca te tot tii de ironii. Eram doar curios sa vad ce te doare.MuskMd scrie:amice : hai sa ti-o explic avocateste , ca inginereste in mod cert nu banghesti :
ironia mea e a mea, reflecta simtul meu al umorului , sa zicem . Esti liber sa te deranjeze. la fel cum eu sunt liber sa ma opresc. sau nu![]()
Am pus niste intrebari in cateva randuri, la care mi s-a raspuns din carti, sau deloc. deci pana aci cvasi-specializarea asta afisata nu m-a dat pe spate.
asta trebuia citatInsa sa negi tot cespun altii pemotiv ca nu ai trait-o tu pe propria-ti piele mi se pare o prostie, scuza-ma ca ti-o spun atat de direct..
Scuza-ma ca ti-o spun si eu direct, dar unde m-ai vazut negand ce povestiti voi aci ? Si mie mi se pare prostie daca te apuci si faci niste afirmatii si te astepti sa te idolatrizeze toata lumea. Wrong, unii avem alte criterii de apreciere. Si dincolo de asta, daca te" expui" pe forum se presupune ca te astepti si la discutii in contradictoriu, ai ceva argumente , samd. Deci, discutam, domnule ! Dumneata zici niste chestii, eu incerc sa culeg informatie, sa invat. Doar ca uneori mai da cu virgula...![]()
sau te seaca cand incepi o disputa si cel de dincolo de masa iti mai si raspunde ? Nasol nu ?![]()
eniuei, vrei sa continuam sa ne cautam unul altui "prostii" sau pastram topicul on topic ?