nu ma bag la gaurit tamburii ca n-am incercat , dar astept curios daca vei rezolva ceva cu eiAndrei scrie:Au mai portat si altii tamburi de la mulinete... nu sunt primul... a functionat si la altii... crede-ma pe cuvant ca nu deranjeaza cu nimic tamburul, in evolutia sa...
De spacer la tambur vroiam sa zic, nu de rulment... care nu e atat de complicat de facut, atat timp cat ai cotele.... care sunt disponibile, la o simpla cautare pe goagal.
Legat de SOL - de aia nu am dat-o - pentru ca are potential pentru un echipament de pastrav de lac si clean capital:D.... urmand a fi tunata conform necesitatilor.
Zpi - sunt de productie Japoneza... au rating ABEC, ca nu l-au dat japonezii... la orice rulment poate fi masurat ABEC (e o unitate de masura)... e unitate de masura a tolerantei rulmentilor... Mai indivizi care i-au incercat au spus ca sunt inferiori ABEC7
Ca un tambur se invarte mai mult de 3 ori nu inseamna decat ca rulmentii permit viteze mai mari de rotatie, nimic mai mult... E la mintea cocosului ca nu vor lansa de 3-4 ori mai mult
cu zpi , deci nu sunt nicaieri dati cu ABEC inferior Boca orange , sunt doar impresii personale ale altora , la care nu subscriu . mi se par sensibil egali
am vazut incantari de cate secunde si minute se invarte nu stiu ce tambur tunat
nu are arpoape nicio relevanta
de multe ori e fix invers : un tambur care se invarte mult are inertie mare deci nu va performa bine ina lansa naluci de greutate mica
daca poti face spaceri din aia , poti face productie