tdum scrie: ↑12 Ian 2019, 09:26
Stimati colegi de forum, am sa va prezint in cele ce urmeaza o situatie jenanta care a aparut si o sa va rog sa va prezentati opiniile in legatura cu aceasta.
Userul ,, Kingofbests" cu rangul de veteran, membru activ pe acest forum (Activ ultima oară:11 Ian 2019, 19:07) pe care multi dintre dv. il cunoasteti, a facut la adresa mea comentarii jignitoare in spatiul public si va arat in cele ce urmeaza despre ce este vorba, ca sa va puteti pronunta.
In postarea mea de pe acest topic, de la pagina 38 din 08 Ian 2019, orele 18:07 despre o mulineta Shimano Stella FJ (in garantie, dar cu ceva probleme), deasupra celei de a 2-a fotografii am scris despre jocurile mai mari ale axului acestei mulinete de generatie noua, fata de jocurile altora de generatie anterioara si se poate verifica:
,,Jocul e mai mare decât la Stella FI sau Vanquish ori Twin Power din acelaşi leat cu FI:"
Afirmatiile userului ,,Kingofbeast"care se doreau un comentariu la propozitia mea de mai sus din postarea mea cu Stella FJ, sunt cele de mai jos si le-am adus aici cu copy/paste.
Deci, ,,Kingofbeasts" a afirmat in scris despre mine si citez:
" cineva care știe ce face nu compara cursa axului de Stella cu Vanquish sa TP ( postare puțin mai sus pe acceasi pagina) .
Stella joaca in liga ei la capitolul tamburi fiind singurul model Shimano cu tamburul mai înalt ca restul modelelor( ma refer la partea activa care tine firul in primul rind) Din pricina asta și axul ei e mai lung și implicit cursa lui e mai mare . Când știi ce faci studiezi mai întâi subiectul și-ti faci temele cu privire la el înainte de orice altceva .
E o diferența între a știi ce faci și faci ce știi ."
Inchei citatul.
Asa cum se vede lesne, eu am vorbit despre un joc (pe care, am vazut de atatea ori impreuna cu dv. ca Shimano il neglijeaza in sistemul wormshft), iar ,,Kingofbests" mi-a atribuit un comentariu fals, (pe care nu l-am facut de fapt) ca mai apoi tot el sa sugereze ca nu stiu ceea ce fac. Nu am pomenit nimic de cursa axului! Vorbeam de jocuri!
Omul acesta mi-a zdruncinat (pentru a doua oara, fiindca a mai facut-o odata mai demult) increderea in capacitatea sa de analiza si de procesare a informatiilor. Multi il asculta insa fara replica...
,,Regele animalelor" a mai afirmat: ,, E o diferența între a știi ce faci și faci ce știi " Suna bine?
Sau era mai romanste asa: E o diferenta intre A STII CE FACi si A FACE CE STII.
sau la fel de corect e asa: E o diferenta intre STII CE FACI si FACI CE STII.
E clar, zic eu, ca mai sunt diferente si intre A STII CEEA CE VORBESTI si A VORBI CEEA CE STII, si intre multe altele...
Despre asta e vorba. Ma simt nedreptatit si va intreb cum ar trebui sa procedez. Sa astept scuze de la acest om, sau sa-l ignor, sau sa nu mai postez nimic ca sa nu mai poata fi interpretat eronat, etc. Voi tine cont de sugestiile dv. fiindca suntem o comunitate aici, pe acest forum si vreau sa am un aport agreabil pt. dv. Astept sugestii si va multumesc.
Rew.
Hai s-o lămurim și pe asta dacă tot am aflat de ea.
In primul rind deși sunt membru pe multe forumuri , mai activez doar pe unul și ăla nu e asta . Da intru zilnic pe unele din ele dar merg direct la topicurile care conțin informații care ma interesează și topicul acesta, deși îl consider util, nu era pe lista mea și nu-l urmăresc astfel ca abia azi , când am început sa primesc mesaje private in care ma întreabă lumea ce se întâmpla , am aflat de discuția asta .
Treaba sta cam așa: la postarea aia cu Stella am ajuns in urma unui citat pe care ( prietenul “binevoitor” -o sa ma explic mai târziu vis-a-vis de ghilimele ) la pus pe celălat forum . Dacă tot am deschis linkul respectiv, m-am uitat sa văd ce mai e pe-acolo , am dat de postarea cu Stella Fj, pe care, in graba și din neatenție,am interpretat-o eronat și am făcut acele afirmații . Ulterior când mi s-a atras atenția ca sunt in eroare , am admis eroarea și am făcut mea culpa. Probabil prietenul binevoitor a omis sa va comunice acest mic detaliu , și nici dumneavoastră domnule @tdum nu v-ați obosit sa verificați personal discuția de acolo ( care viza aspecte tehnice nu persoane)sau sa-mi cereți personal explicații printr-un mesaj privat adresat direct sau chiar așa public cum ati făcut dar informând-ma direct ca am de dat explicații pe un anumit topic.
De altfel, o persoana cu verticalitate care are ceva de lămurit cu o alta persoana, abordează persona și problema in mod direct și nu se smiorcăie pe la colturi ca un copil .
Revenind la amic-ul binevoitor care v-a otrăvit mintea și va făcut sa faceți din țânțar armăsar , e cunoscut faptul ca-mi poarta sâmbetele și cauta sa ma muste de *** de câte ori poate fiind ofticat ca nu-i dau satisfacție astfel ca, a profitat de ocazie sa bage zâzanie între noi bazându-se pe buna dumneavoastră reputație , ca sa ma pună intr-o lumina proasta și sa-și mângâie puțin orgoliul.
Pe o schema simplista treaba e cam așa:
Purtam o discuție tehnica cu “amicul” dumneavoastră la care găsește de cuviință sa va citeze. La rindul meu , plecând din linkul lui ajung la postarea dumneavoastră , fac o nefericita interpretare in graba și -i dau replica care v-a afectat iremediabil . Dezorientat și confuz fuge repede sa va întrebe cum e treaba ca sa știe , tace sau continua sa muste? Se lămurește ca eu sunt in eroare și vine iute sa-mi dea peste nas nu înainte de a va spune “uite ce-o zis ăla despre tine acolo “ .
Mi-o iau peste nas, admit ca a fost greșeală mea și-mi cer scuze după care , din punctul meu de vedere închid subiectul.
Dumneavoastră , deschideți întretimp aici un adevărat proces public in care sunt acuzat , judecat și condamnat fără ca măcar sa am habar.
Vazand ca lucrurile nu se întâmpla cum sperase , de câteva zile pe celălat forum , amicul începe sa va facă ode de pomenire și sa ma înțepe indirect acuzându-ma ca din cauza mea nu mai postează @tdum , pana când încep oamenii sa-mi trimită mesaje private întrebându-ma pe buna dreptate ce se întâmpla și cerându-mi sa intervin pentru a rezolva o problema despre care , repet , nici nu știam ca exista.
Cam asta-i treaba pe scurt.
Acum, plecând de la asta la modul in care ați găsit de cuviință sa tratati aceasta problema, găsesc comportamentul dumneavoastră ca fiind cel puțin copilăresc și lipsit de bărbăție și maturitate. Dacă la capitolul tehnic va respect munca si experiența, pe latura umană consider ca nu va arătați vârsta .
Dar pentru ca in odele lui “amicul” va considera un om deosebit , va spun aici in mod direct ceea ce tocmai am scris și dincolo:
Un om deosebit, conștient de valoarea sa, ar trebui sa fie suficient de imun la părerile altora despre sine , încât sa nu se lase afectat de ele in decizii. Apoi, un om deosebit, știe sa înțeleagă o eroare, pentru care va cer in mod public și direct scuze aici, și știe sa treacă peste ea sau sa ceara explicații de la autor dacă este necesar.