pikeman,

am comparat croitorul cu rodmakerul (ca in romana suna prea lung), fiindca seamana destul de mult ceea ce fac ei. nu stiam ca se4 poate asemana si MACELARUL cu rodmakerul!!!
in ceea ce priveste PULPELE SUPERIOARE, alea fac TOT! in primul rand ca au mai multa carne, in al doilwea rand sunt mai savuroase, si chiar in al treilea rand dupa mine suint cea mai buna parte dintr-un pui. avantajul e ca LE GASESTI PE TOATE DRUMURILE, atat in rom ct si in usa.

referitor la varfuri de BLANKURI, treaba sta mult mai complicat, caci fac toata lanseta! varful le da puterea, le da actiunea, le da calitatea, etc, etc.
daca imi voi face vreodata un magazin de asa ceva, am sa te anunt ca am "JUMATATI SUPERIOARE DE LANSETE"! la pret de producator, pline de savoare si "groase in carne"!
sper ca ma-ntelegi ca a fost o gluma, sa mai radem si noi, si astfel de comparatii nu scapa netaxate!
