Rod Makers din Romania.adrese de contact.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Oricum a fost rupt ,batul se poate repara ,dar nu va mai fii cel dinainte.fishi scrie:@Eugen
A iesit din garantie iar Daiwa nu mai fabrica modelul care am eu(Vulcan X).Tin mult la batzul asta si voiam sa-l repar .Se pare ca in Romania nu se poate .....
Daca imi dai diametrul interior al varfului la baza lui,lungimea ,poate si caracteristicile batului(gr. maxima a naluci ce poate fii aruncate ) s-ar putea sa gasesc un blank sa se potriveasca si te costa doar transportul in Romania.Mai am cateva blank-uri ALL STAR TITANIUM scurte si poate ai noroc.
Jean Scurtu
FISHI,
fara sa vad despre ce e vorba , nu pot da nici un verdict in privinta reparatiei.
sper sa se poata repara, iar in caz afirmativ vei pierde 5-15 cm din lungimea lui, in functie de crapatura longitudinala. daca grosimea blancului e prea mare "in carne", poate gasesc eu vreo alta solutie, DAR NUMAI PE VAZUTE!
de asemeni, nu va mai fi niciodata cum a fost la inceput.
doar eventual "close enough"...
daca vrei sa iti REPAR varful, eu sunt din bucuresti.
de COMANDAT varf de DAIWA, cam greu, scump si de fgapt nui prea cred...
fara sa vad despre ce e vorba , nu pot da nici un verdict in privinta reparatiei.
sper sa se poata repara, iar in caz afirmativ vei pierde 5-15 cm din lungimea lui, in functie de crapatura longitudinala. daca grosimea blancului e prea mare "in carne", poate gasesc eu vreo alta solutie, DAR NUMAI PE VAZUTE!
de asemeni, nu va mai fi niciodata cum a fost la inceput.
doar eventual "close enough"...
daca vrei sa iti REPAR varful, eu sunt din bucuresti.
de COMANDAT varf de DAIWA, cam greu, scump si de fgapt nui prea cred...
...o intrebare.....fara comenzi, asa in Romania as avea de unde achizitiona un blank, sau mai bine zis jumatatea superioara (varful) ? 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
300 RON(113$) reparatia????sint curios, ti-a dat cineva banii astia sa ii repari o lanseta????terrybill scrie:SF,
ce sa coste?
reparatia?
depinde de situatie! intre 300 si 100 ron, in fct de ce are!
numai pe vazute!
nu ai nimeni pielea de pe om! ba parca stiu eu pe unul...![]()
daca vrei te trimit la el...![]()
![]()

-
- veteran