recomandare ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
recomandare ochelari polarizati
ma intereseaza rapala sau shimano eventual sa fie utili si la condus,culoare lentile,modele etc,multumesc.
Re: recomandare ochelari polarizati
Orice iti iei, sa tii cont si de faptul ca lentilele de sticla sunt cam grele pentru activitati mai dinamice. Pentru pescuit cea mai buna alegere ar fi dupa parerera mea ochelarii cu lentile de plastic si rama de plastic sau cauciuc.
-
- veteran
Salut,
Eu folosesc de doi ani Rapala Sportsman's 001A si pot spune ca sunt foarte multumit de ei. Lentila este verde inchis, buna pentru zilele insorite. Daca doresti si niste ochelari care sa iti fie de folos in zilele noroase, cauta ceva cu rama galbena cum ar fi Rapala Sportsman's 001C
Eu folosesc de doi ani Rapala Sportsman's 001A si pot spune ca sunt foarte multumit de ei. Lentila este verde inchis, buna pentru zilele insorite. Daca doresti si niste ochelari care sa iti fie de folos in zilele noroase, cauta ceva cu rama galbena cum ar fi Rapala Sportsman's 001C
Daca te ajuta poti sa incerci si acesti OCHELARI CU BLUETOOTH SI MP3, poti sa raspunzi si la telefon cand ii porti.
-
- veteran
Am adus recent acesti ochelari http://www.sierratradingpost.com/sunclo ... d~p~6848m/ care sunt cei mai buni cu lentile din policarbonat si am avut ami mult perechi pana acum.
Au doar 17.2g cantariti si sunt foarte comozi mai am si niste Sith Optics Riverside cu lentile din sticla(40g) rame premium dar ii prefer pe acestia pentru uzul zilnic.Smith au o optica superioara dar nu sunt la fel de comozi. Avantajul evident al Riverside pe lumina scazuta pentru ca au lentile cu o culoare mai deschisa.
http://www.sierratradingpost.com/smith- ... rFamily=05
Lentile din sticla au o optica mai buna dar sticala si ramele masive trag la cantar si pe nas.
Suncloud sunt brandul low cost al lui Smith Optics.
Au doar 17.2g cantariti si sunt foarte comozi mai am si niste Sith Optics Riverside cu lentile din sticla(40g) rame premium dar ii prefer pe acestia pentru uzul zilnic.Smith au o optica superioara dar nu sunt la fel de comozi. Avantajul evident al Riverside pe lumina scazuta pentru ca au lentile cu o culoare mai deschisa.
http://www.sierratradingpost.com/smith- ... rFamily=05
Lentile din sticla au o optica mai buna dar sticala si ramele masive trag la cantar si pe nas.
Suncloud sunt brandul low cost al lui Smith Optics.
nu stiu ochelarii de la Rapala sau Shimano dar eu ti-as zice sa iti indrepti privirile catre cei care sunt intr-adevar producatori de ochelari si nu doar o firma ce ii cumpara de cine stie unde si isi pune marca pe ele ...
pentru un pret corect arunca un ochi la Polaroid ... modelul, in functie de buget si preferinte.
pentru un pret corect arunca un ochi la Polaroid ... modelul, in functie de buget si preferinte.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Sau, pt buget mai mic, Solano, lentila albastra sau fumurie 

Eu folosesc shimano sunaer2, au lentile gri si galbene, acestea se schimba foarte usor.