recomandare ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: recomandare ochelari polarizati
Poi negri la lumina puternica pana la galbeni cand pescui in zone grav acoperite de copaci....
de exemplu eu am din aia maro sau amber cum le ronglezesc astia pe situri. si merge si asa si asa ..... si nici nu ma chiorasc sa vad musca daca e innorat afara.....
de exemplu eu am din aia maro sau amber cum le ronglezesc astia pe situri. si merge si asa si asa ..... si nici nu ma chiorasc sa vad musca daca e innorat afara.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Asa de simplu? Am vazut calentilele sunt pe nuante diferite: verde, maro, albastru, gri si multe altele.MuskMd scrie:Poi negri la lumina puternica pana la galbeni cand pescui in zone grav acoperite de copaci....
Trebuie sa fie unele diferente. Trebuie sa fie unii mai potriviti sau mai polivalenti decat altii.
Lentile galbene am avut si am vazut beneficiile pe lumina scăzuta, dar eu ma gandesc la situatii cu soare puternic cand e foarte dificil fara ochelari, de exemplu cand bate soare din fata.
poi numai pe la producatorii consacrati poti pune cat de cat baza pe descrieri si reviewri.....
la din astia de duzina , probezi si gata ....
eu dupa 7=8 perechi m-am linistit cu amber....dar eu is muscar, cu barca ies rar , am alte asteptari probabil .....
la din astia de duzina , probezi si gata ....
eu dupa 7=8 perechi m-am linistit cu amber....dar eu is muscar, cu barca ies rar , am alte asteptari probabil .....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
-
- veteran
Se poate si mai bine decat Polaroid la preturi similare
am vazut la mai multe firme de fly fishing ochelari produsi pentru Snoowbee si JMC.
Lentile deschise amber sau yellow cu tehnologie fotocromica care inseamna adaptare a lentilei la schimbarile de luminozitate.
Polariod sunt plicticosi si nu au forme ergonomice, Ray Ban sunt prezenti in orice oras infestat de turisti. Chiar si in Bruges am vazut 3 magazine in care Ray Ban domina vitrina.
Situatia se reptata pana la satietate si in free shopurile din aeroporturi unde vezi doar Ray Ban , Escada, D&G si alte fite la moda dar nu ochelari cu lentile de cea mai buna calitate si cu orgonomie de top( Jim Maui, Smith Optics, Costa del Mar).

Lentile deschise amber sau yellow cu tehnologie fotocromica care inseamna adaptare a lentilei la schimbarile de luminozitate.
Polariod sunt plicticosi si nu au forme ergonomice, Ray Ban sunt prezenti in orice oras infestat de turisti. Chiar si in Bruges am vazut 3 magazine in care Ray Ban domina vitrina.
Situatia se reptata pana la satietate si in free shopurile din aeroporturi unde vezi doar Ray Ban , Escada, D&G si alte fite la moda dar nu ochelari cu lentile de cea mai buna calitate si cu orgonomie de top( Jim Maui, Smith Optics, Costa del Mar).
Polaroid mi se par extrem de puțin rezistenți la tăvăleală.
Am avut timp de un an o pereche din asta
http://www.polaroideyewear.com/uk/sungl ... &shape=266
... după care au ajuns direct la tomberon. O lentilă s-a delaminat și a pocnit un șurub pe dreapta.
Am avut Police și m-au ținut peste 4 ani.
Pentru pescuit am o pereche de la Lineaeffe d-ăia pătrați la 70 de RON cu rama groasă. Au brațele ălea plate care se pun peste urechi și nu te deranjează când tragi șapca peste ei. Sunt buni și de condus.
Am avut timp de un an o pereche din asta
http://www.polaroideyewear.com/uk/sungl ... &shape=266
... după care au ajuns direct la tomberon. O lentilă s-a delaminat și a pocnit un șurub pe dreapta.
Am avut Police și m-au ținut peste 4 ani.
Pentru pescuit am o pereche de la Lineaeffe d-ăia pătrați la 70 de RON cu rama groasă. Au brațele ălea plate care se pun peste urechi și nu te deranjează când tragi șapca peste ei. Sunt buni și de condus.
Eu am Rapala Sportsman luati acum vreo 6 ani de la gipo cu 70 lei. Le mai sare cate o lentila din cand in cand dar se pune usor la loc. Inca nu au nici o zgarietura!
Invata din greselile altora pentru ca nu vei trai destul ca sa le faci tu pe toate.
http://www.kanciclub.webs.com
http://www.kanciclub.webs.com
Pot fi comparati ochelarii Smith Optics cu cei de la Oakley din punct de vedere calitativ?
Ar fi interesant sa fie asa fiindca am vayut cateva modele într-un magazin din Bucuresti.
Am si probat dintre ei dar nu mi s-a parut ca ar fi ergonomici, usori și buni pentru pescuit precum Oakley Half jacket sau Straight Jacket sau Pit bull etc.
Ar fi interesant sa fie asa fiindca am vayut cateva modele într-un magazin din Bucuresti.
Am si probat dintre ei dar nu mi s-a parut ca ar fi ergonomici, usori și buni pentru pescuit precum Oakley Half jacket sau Straight Jacket sau Pit bull etc.
-
- veteran
Smith Optics au lentile mai bune joaca in alta liga, ergonomia ramelor mai buna la Oakley . Smih sunt clasici si arata total diferit de Oakley . Le vrei pe ambele cauti in alta parte.
-
- veteran
Niste ochelari buni ar trebui sa respecte niste lucruri
1.Lentilele
claritate cat mai buna indiferent de material sticla/ policarbonat/altceva
efect de polarizare maxim
sa se zgarie cat mai greu
2. Rama
sa fie ergonimica raportat la fizionomie, sprijinul pe nas cat mai bun
sa fie rezistenta
3. Greutatea ochelarilor sa fie cat mai mica
4. Sa acopere cat mai bine ochii
foarte putini ochelari respecta macar o parte din criteriile de mai sus
1.Lentilele
claritate cat mai buna indiferent de material sticla/ policarbonat/altceva
efect de polarizare maxim
sa se zgarie cat mai greu
2. Rama
sa fie ergonimica raportat la fizionomie, sprijinul pe nas cat mai bun
sa fie rezistenta
3. Greutatea ochelarilor sa fie cat mai mica
4. Sa acopere cat mai bine ochii
foarte putini ochelari respecta macar o parte din criteriile de mai sus

pentru cine doreste , am o pereche de maui jim stingray...
ori ii dau ori raman pentru condus ...sunt purtati doar o data .lentilele sunt deosebite.