recomandare ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: recomandare ochelari polarizati
Am probat o pereche de ochelari Julbo-Octopus si pot afirma ca sunt exceptionali. Costa ceva mai mult decat cu ce suntem invatati dar, dupa parerea mea merita. Se spala cu apa si sapun si cu cat se evita folosirea servetelelor umede(nerecomandata de producatorii de ochelari de gen),cu atat lentilele isi vor pastra proprietatile. In general eu folosesc ochelari Julbo si Cebe(firma disparuta din pacate) si sunt foarte multumit. Nu pot face comparatie cu ochelarii prezentati aici deoarece nu am purtat niciodata altceva.
-
- veteran
Un pret si o eventuala fotografie pe mail se poate?speedy scrie:pentru cine doreste , am o pereche de maui jim stingray...ori ii dau ori raman pentru condus ...sunt purtati doar o data .lentilele sunt deosebite.
De miine sunt 4 zile la Bibanmania Bicaz ....dar telefonic pot fi contactat la:
0744393237 -Vali Stratonov
Sunt interesat de marca Jim Maui....daca sunt polarizanti.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Pentru cei mai putin pretentiosi: am descoperit intr-una din farmaciile de cartier toata gama Polaroid (inclusiv cei cu lentile galbene dedicati pentru fishing). Cei care costa pe net in medie 255 de RON / buc. la farmacie erau 155 de RON / buc. Partea buna e ca am probat o multime si mi i-am luat pe cei care chiar mi se potriveau. Incercati si la voi in targ, poate poate ... 

Ramai pe Oakley, Costispeedy scrie:astia sunt :
http://www.mauijim.com/shop/en/us/stingray
varinata Tortoise / HCL™ Bronze

trec direct la Costa Sorine
oakleyul m-a parasit , probabil circula pe dunare un salau cu ei la ochi
buni rau si Maui JIm ,nu-ti mai vine sa-i dai jos de la ochi ..... doar ca eu vreau cu lentila mirror blue ....o ticneala mai veche de-a mea
am vazut l costa del mar care m-ar aranja fain 
oricum cred ca o sa-mi para rau dupa ei ...
oricum ca si calitate multi zic ca sunt peste oakley .

oakleyul m-a parasit , probabil circula pe dunare un salau cu ei la ochi
buni rau si Maui JIm ,nu-ti mai vine sa-i dai jos de la ochi ..... doar ca eu vreau cu lentila mirror blue ....o ticneala mai veche de-a mea

oricum cred ca o sa-mi para rau dupa ei ...
oricum ca si calitate multi zic ca sunt peste oakley .
Cum e mai bibe sa fie lentila, plastic sau sticla?
Ma refer la branduri de top, precum jim maui, costa del mar ... etc.
Ma refer la branduri de top, precum jim maui, costa del mar ... etc.
am avut si policarbonat si sticla , acum merg doar pe sticla .dar mai am si plastic . multi vor spune ca sticla e mai casanta , ca se vor sparge , ca se vor zgaria .etc
mie mi s-au exfoliat unii din policarbonat , bine , nu erau de top 5. am avut si oakley , costa si maui jim , nu au avut nicio problema cu un plus pentru maui jim la lentile .daca astia ar face si cu temple mai mare de 13 cm ar fi super .
cu oakley (policarbonat ) mi-am luat o creanga direct in lentile , fara urmari .iar in lentilele de sticla mi-am luat o rotativa de 3 direct iesita ca din prastie dupa ce am tras tare de un monofilament agatat la 1 m de mal . inafara de un punct foarte putin sesizabil nu au avut nimic ochelarii .
sticla e mai pretentioasa in sesnsul ca se vad orice urme pe ea , daca ai pus degetul ramane amprenta , daca ai ten gras si atingi lentila de piele tre sa o stergi , la plastic mai putin ,dar daca se murdareste plasticul te apuca dracii si se aburesc mai repede .
pentru mine sticla bate policarbonatul .dar asta pentru mine , sunt sigur ca sunt si pareri contrare .
urmatorii ochelari ii fac cu rame pe comanda si lentile bronze de la maui jim .
mie mi s-au exfoliat unii din policarbonat , bine , nu erau de top 5. am avut si oakley , costa si maui jim , nu au avut nicio problema cu un plus pentru maui jim la lentile .daca astia ar face si cu temple mai mare de 13 cm ar fi super .
cu oakley (policarbonat ) mi-am luat o creanga direct in lentile , fara urmari .iar in lentilele de sticla mi-am luat o rotativa de 3 direct iesita ca din prastie dupa ce am tras tare de un monofilament agatat la 1 m de mal . inafara de un punct foarte putin sesizabil nu au avut nimic ochelarii .
sticla e mai pretentioasa in sesnsul ca se vad orice urme pe ea , daca ai pus degetul ramane amprenta , daca ai ten gras si atingi lentila de piele tre sa o stergi , la plastic mai putin ,dar daca se murdareste plasticul te apuca dracii si se aburesc mai repede .
pentru mine sticla bate policarbonatul .dar asta pentru mine , sunt sigur ca sunt si pareri contrare .
urmatorii ochelari ii fac cu rame pe comanda si lentile bronze de la maui jim .
-
- veteran
Eu sunt comvins ca si Jim Maui si Costa sunt muuuuuuuuuuuuuuuuuuut peste Oakley.oricum ca si calitate multi zic ca sunt peste oakley .
Asta din proprei experienta.