Probabil ati avut o experienta nefericita cu unul sau mai multe modele oakley. Puteti sa detaliati?vali stratonov scrie:Eu sunt comvins ca si Jim Maui si Costa sunt muuuuuuuuuuuuuuuuuuut peste Oakley.oricum ca si calitate multi zic ca sunt peste oakley .
Asta din proprei experienta.
recomandare ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: recomandare ochelari polarizati
-
- veteran
liviu68 , crede-ma ca nu doresc sa plolemizez pe aceasta tema ...Probabil ati avut o experienta nefericita cu unul sau mai multe modele oakley. Puteti sa detaliati?
iti zic ca e doar parerea mea "trasa" in urma unor ani in care am purtat la pescuit doar ochelari de "fite "(a se citi branduri consacrate)
daca incep sa argumentez s-ar gasi cu siguranta unii ca sa transforme aceasta discutie intruna interminabila FIX ca-n celebrul caz "daiwa versus shimano"...
asa cum m-am declarat MARE FAN al marcii de mulinete DAIWA in detrimentul firmei de BICICLETE shimano ....asa ma declar MARE FAN al marcilor de ochelari de soare Costa ,Jim Maui sau Under Armour ....in detrimentul firmelor Oakley , Polaroid ,Wiley .....etc.
sa zicem ca e doar o parere subiectiva , a unuia care a purtat pe apa aproape toate brandurile de ochelari de soare

in rest las pe fiecare sa-si gaseasca ochelarii potriviti precum si mulinetele care le plac.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
azi i-am gasit si eu pe aia de imi vin turnati
,, maui jim surf rider " , calibru lentile 63 mm cu 20 mm intre ele , acopera foarte bine ochiul .ramele stau bine pe cap arcurile tin bine .totul e perfect 

-
- veteran
Am gasit un sit cu maui jim:speedy scrie:azi i-am gasit si eu pe aia de imi vin turnati,, maui jim surf rider " , calibru lentile 63 mm cu 20 mm intre ele , acopera foarte bine ochiul .ramele stau bine pe cap arcurile tin bine .totul e perfect
http://www.buycheapr.com/us/result.jsp? ... urf+riders
Care dintre cele multe modele l-ai cumparat?
astia sunt :
http://www.mauijim.com/shop/it/italy/uo ... ge=261-02G
Venature Grigio-nero / Grigio Neutro
http://www.mauijim.com/shop/it/italy/uo ... ge=261-02G
Venature Grigio-nero / Grigio Neutro
Departe de mine gandul de a polemiza, incerc sa ma lamuresc ce ar fi mai bine sa cumpar, care sunt avantale unei lentile sau alteia, la pescuit ma refer.
-
- veteran
Liviu68 nu ma refeream strict la tine ca ai polemiza in privinta ochelarilor ....pe aici insa citesc si scriu destui "priceputi"liviu68 scrie:Departe de mine gandul de a polemiza, incerc sa ma lamuresc ce ar fi mai bine sa cumpar, care sunt avantale unei lentile sau alteia, la pescuit ma refer.

In privinta ochelarilor pt pescuit sfatul pe care ti l-asi da ar fi ca sa poti incerca ochelarii inainte sa-i cumperi ....vezi cum iti acopera ochii, daca greutatea lor o suporti usor daca sunt comozi....etc.
Apoi vezi ce caracteristi constructive au, lentille sticla sau policarbonat, rame titan , plastic sau alte materiale , neaparat polarizanti.

Desi sunt destul de scumpi ti-asi recomanda sa cumperi ochelari din gama brandurilor cele mai cunoscute in domenui:
Jim Maui, Costa , Oakley, Daiwa, Under Armour ....si lista poate continua .
Sper sa iti alegi ochelarii care sa te reprezinte si sa te multumeasca pe deplin.

nu e rau nici sa ploemizam , si acum vorbesc dupa ce am trecut de 1000 de perechi de ochelari prin portofloliu ( vezi alte vanzari de ochelari de ale mele de pe sitieul asta si nu numai
) nu ca sa fac reclama , dar sa nu creada omu ' ca mint , sunt in majoritate uvex , de la ochelari de bike,montain , aqua , etc pana la polarizati si la ochelari de ski poalrizati , ochelari corecti optic si ca constructie ( si acum conduc cu uvex) nefiind un topic de vanzari chibitii sa se abtina :)se poate sterge si topicul cu ohelarii uvex ca nu ma dreranjeaza :)pot spune ca dupa cel putin 10 firme de ochelari care i-am folosit la pescuit , am ajins la concluzia ca cei 100 sau 200-250 euro investiti intr-o pereche de ochelari buni fac toti banii . mah , ochii sunt ochi , nu-i schimbi ca ti s-a pus pata , cand te lasa , PA FRATICA ! ...si eu m-am gandit :ce dracu mah , dau 200 euro pt o pereche de ochelari manca-i-ar corhazu doar n-o-i fi bolanzit brusc . apoi m-am gandit ca dau 100 de euro sa ma otravescu cu kent lung fara sa fac nazuri sau sa-mi pun problema asta .nu-i asa dragi colegi ?
dar de cate ori schimbati o pereche de ochelari ?
...
multi altii de varsta mea poarta ochelari , nu-i putrau in scoala cand erau colegi cu mine . daca nu-ti protejezi ochii cand sunt buni , cand incepi sa ai probleme , deja e tarziu .
asa cum zice Vali ,poate pentu unii sunt fite sau o pasiune , dar e mai grav cand devin o necesitate . mai bine previ decat sa combati zicea cineva .
pot demonstra orcui diferenta dintre sticla si policarbonat , care trece prin Codlea , sa-si aduca cei mai buni ochelari ai sai
sii-i demontez orice argument impotriva sticlei 

multi altii de varsta mea poarta ochelari , nu-i putrau in scoala cand erau colegi cu mine . daca nu-ti protejezi ochii cand sunt buni , cand incepi sa ai probleme , deja e tarziu .
asa cum zice Vali ,poate pentu unii sunt fite sau o pasiune , dar e mai grav cand devin o necesitate . mai bine previ decat sa combati zicea cineva .
pot demonstra orcui diferenta dintre sticla si policarbonat , care trece prin Codlea , sa-si aduca cei mai buni ochelari ai sai

sa vedeti si ce inseamna o pereche de ochelari variomatici
multi baieti de dicolo de Bran spre Arges stiu despre ce vorbesc
poate apar pe piata si polarizati variomatici , atuci bag la gunoi toate cele 20-30 de pereci de ochelari care le am in uz 

Daca variomatic este denumirea comerciala la o anumita marca/firma a proprietatii lentilei de heliomatic/fotocromatic..atunci combinatia fotocromatic/ polarizant exista pe piata deja. Nu stiu daca s-a implementat si la ochelarii de soare de serie...dar la comanda se pot face;bineinteles pretul este pe masura.