recomandare lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
recomandare lanseta
va rog sa-mi recomandati o lanseta destinata in special pescuitului cu jiguri, pentru salau. pescuiesc in general in lacuri in zona colinara, lacuri de baraj si cine mai stie pe unde o sa ajung.
am vazut ca s-a mai discutat subiectul, dar...
si in primul rand as prefera o lanseta care se gaseste in comertul romanesc. pretul nu este foarte important. in primul rand, prefer sa fiu bine documentat si apoi vad daca imi pot permite.
multumiri anticipate
am vazut ca s-a mai discutat subiectul, dar...
si in primul rand as prefera o lanseta care se gaseste in comertul romanesc. pretul nu este foarte important. in primul rand, prefer sa fiu bine documentat si apoi vad daca imi pot permite.
multumiri anticipate
-
- veteran
Nu stiu daca in comert exista o lanseta specializata de acest gen.Daca pretul nu conteaza(ceea ce este un lucru bun) atunci cred ca achizitionarea unui bat specializat este o alegere inteleapta.Informatii despre aceste bete se pot gasii la marii producatori :G.Loomis , St.Croix , Fenwick etc.Transportul sculelor ar dura in jur de 3 saptamini ceea ce este super, tinind cont ca si vreamea inca nu tine cu pescarul inca
.

bine, fac o mica rectificare, ca sa mai reduc din variante. cu pretul as putea merge pana la 3,5 mil. probabil e o suma de mijloc, nu stiu.
in privinta lansetei, as vrea un 2,10, actiune fast, ....
preferam lansete din magazinele noastre pentru a ma verifica putin cu ce am vazut eu. de exemplu un cormoran black star cm, 2,10, 7-15 gr, im10. din pacate unele inele sunt montate stramb. ar merita sa le dau jos si sa le montez corect?
in privinta lansetei, as vrea un 2,10, actiune fast, ....
preferam lansete din magazinele noastre pentru a ma verifica putin cu ce am vazut eu. de exemplu un cormoran black star cm, 2,10, 7-15 gr, im10. din pacate unele inele sunt montate stramb. ar merita sa le dau jos si sa le montez corect?
-
- veteran
La pretul asta cred ca iti poti aduce de afara ceva sa isi merite banii.(si sa nu aiba inele montate strimb,Asta spune mult despre calitatea respectivelor bete)Inca nu am vazut un bat facut de o firma de prestigiu de peste ocean care sa aiba asa defecte.
Alegerea iti arartine.Asculta mai multe pareri si ia o singura decizie.
Alegerea iti arartine.Asculta mai multe pareri si ia o singura decizie.
@Paul D
Cred ca e mai bine sa iti faci la comanda un bat la Cristi Ene(CONCEPT RODS)deoarece primeste in curand niste blank-uri f. bune ALL STAR TITANIUM din doua bucati si din trei bucati de 7' trimise de mine si iti garantez ca vei avea un bat super.
Un bat facut la comanda (custom made) facut de Cristi e mult mai bun ca un bat de serie,in plus poti veda bete facute de el si iti vei da seama de profesionalitatea lui.
Daca nu sunt o gramada de bete aici pt. orice pescar si pt orice buzunar si de cele mai multe ori preturile betelor trimise de aici sunt sub preturile acelorasi bete gasite in magazinele romanesti.
Fir intins,
Jean Scurtu
Cred ca e mai bine sa iti faci la comanda un bat la Cristi Ene(CONCEPT RODS)deoarece primeste in curand niste blank-uri f. bune ALL STAR TITANIUM din doua bucati si din trei bucati de 7' trimise de mine si iti garantez ca vei avea un bat super.
Un bat facut la comanda (custom made) facut de Cristi e mult mai bun ca un bat de serie,in plus poti veda bete facute de el si iti vei da seama de profesionalitatea lui.
Daca nu sunt o gramada de bete aici pt. orice pescar si pt orice buzunar si de cele mai multe ori preturile betelor trimise de aici sunt sub preturile acelorasi bete gasite in magazinele romanesti.
Fir intins,
Jean Scurtu
-
- senior
- faurstelianlucian
- utilizator constant