recomandare lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
paul d
utilizator nou
utilizator nou

recomandare lanseta

Mesaj de paul d » 24 Feb 2006, 20:26

va rog sa-mi recomandati o lanseta destinata in special pescuitului cu jiguri, pentru salau. pescuiesc in general in lacuri in zona colinara, lacuri de baraj si cine mai stie pe unde o sa ajung.
am vazut ca s-a mai discutat subiectul, dar...
si in primul rand as prefera o lanseta care se gaseste in comertul romanesc. pretul nu este foarte important. in primul rand, prefer sa fiu bine documentat si apoi vad daca imi pot permite.
multumiri anticipate

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 24 Feb 2006, 21:00

Nu stiu daca in comert exista o lanseta specializata de acest gen.Daca pretul nu conteaza(ceea ce este un lucru bun) atunci cred ca achizitionarea unui bat specializat este o alegere inteleapta.Informatii despre aceste bete se pot gasii la marii producatori :G.Loomis , St.Croix , Fenwick etc.Transportul sculelor ar dura in jur de 3 saptamini ceea ce este super, tinind cont ca si vreamea inca nu tine cu pescarul inca :cry: .

paul d
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de paul d » 24 Feb 2006, 21:13

bine, fac o mica rectificare, ca sa mai reduc din variante. cu pretul as putea merge pana la 3,5 mil. probabil e o suma de mijloc, nu stiu.
in privinta lansetei, as vrea un 2,10, actiune fast, ....
preferam lansete din magazinele noastre pentru a ma verifica putin cu ce am vazut eu. de exemplu un cormoran black star cm, 2,10, 7-15 gr, im10. din pacate unele inele sunt montate stramb. ar merita sa le dau jos si sa le montez corect?

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 24 Feb 2006, 21:22

La pretul asta cred ca iti poti aduce de afara ceva sa isi merite banii.(si sa nu aiba inele montate strimb,Asta spune mult despre calitatea respectivelor bete)Inca nu am vazut un bat facut de o firma de prestigiu de peste ocean care sa aiba asa defecte.
Alegerea iti arartine.Asculta mai multe pareri si ia o singura decizie.

_Cristi_
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de _Cristi_ » 24 Feb 2006, 23:14

Vezi ca la Aquamania au st. croix preimer S66MF2 are 1,98m si 7-18g 360ron si e un bat fast. Mai au si cabela's tourney trail care de asemenea e fast, pret undeva pe la 380ron daca imi aduc aminte dar stiu ca au reduceri.
<<-!pescuiesc in orice conditii!->>

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 25 Feb 2006, 07:32

@Paul D

Cred ca e mai bine sa iti faci la comanda un bat la Cristi Ene(CONCEPT RODS)deoarece primeste in curand niste blank-uri f. bune ALL STAR TITANIUM din doua bucati si din trei bucati de 7' trimise de mine si iti garantez ca vei avea un bat super.
Un bat facut la comanda (custom made) facut de Cristi e mult mai bun ca un bat de serie,in plus poti veda bete facute de el si iti vei da seama de profesionalitatea lui.

Daca nu sunt o gramada de bete aici pt. orice pescar si pt orice buzunar si de cele mai multe ori preturile betelor trimise de aici sunt sub preturile acelorasi bete gasite in magazinele romanesti.

Fir intins,

Jean Scurtu

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 25 Feb 2006, 11:06

Iti recomand St.Croix Premier , daca vrei un bat rapid, bun pentru salau. Daca esti mai pretentios, St.Croix Avid Drop Ship.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 25 Feb 2006, 18:03

St.Croix scII 1/8-1/2 actiune fast toate componentele circa 90 usd .Pt clasa medie ca bani e dupa mine no1.

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 25 Feb 2006, 23:27

Daca pretul pentru tine nu are importanta, iti recomand betele Sportex!
Nu ai sa regreti!
Pestii sunt sub apa!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Feb 2006, 00:19

Sfatul asta ar fi fost binevenit... in urma cu 10-15 ani. Ce se intampla, ti-a ramas profesorul in urma cu noutatile ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns