discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
mihai florescu
- veteran

@Cristi "Pentru Mihai F
peste 90% din lansetele de firma nu sunt montate corect pe splin dar cum am mai spus integritatea structurala a blank-ului e doar putin stresata. Mihai e bine macar sa fi sincer...sau daca nu, atunci e bine sa sti macar ce spui. Nu de alta dar alti stiu bine cum stau lucrurile si nu sunt putini"
Daca esti atent iti dai seama ca eu m-am referit doar la aliniamentul inelelor , nu la asezarea lor pe "split"(cred ca ai citit foarte repede mesajul)
In ceea ce priveste sinceritatea mea cred ca te inseli amarnic.Eu stiu ceea ce vorbesc .Daca tot ai adus aminte "split" cred ca ar trebuii mentionat ca un procent foarte mare nu este linear.
Cred ca ar fi bine sa stam de vorba sa iti dai seama de nivelul cunostintelor mele si de gradul meu de sinceritate.Uite eu arunc manusa(o bere cu 2 degete spuma in halba) ramine sa accepti provocarea.

-
cristian.ene
- veteran

Splin-ul este partea care se indoaie cel mai profundatunci cand sprijini un trnson pe o suprafata plana, sau mai bine intre doaua role dentru a se roti mai usor. Datorita infasurarilor repetate cu grafit exista una sau doaua linii care se indoaie mai profun si uan sau doua linii longitudianle care se opun evident indoirii.
Blank-ul tinde natural sa se orinteze catre liniile mai ,,elasitice,, si astfel pot sa apara torsiuni in lanseu sau drill.
Daca inelele sunt monbtate corect lanseta se va incarca mai bine in lanseu. Treaba esta e vitala la musca dar conteaza mult si la spinning.
Lansetele de fly pot sa piarda mai mult de 30% din performante daca sunt prost montate adica pot lansa cu 5-7 m mai putin decat cele montate corect.
-
razvan cristescu
- veteran

Maver Esox 2,40 m,10-25g poti sa-l vezi la magazinul SOMONUL de pe b-dul Rebreanu(daca nu s-a vandut intre timp).Oricum cred ca au si varianta 2,10 m.
-
Michael
- Moderator

daniel tinte scrie:@Michael-in Arad, la mag. vis-a-vis de politia rutiera. Pret aprox. 1.000.000 lei.
daniel tinte:multumesc,sa vedem ce-mi raspunde Razvan,poate e de gasit si-n Timisoara...ce parere a veti de Maver Essox?E gafit,sticla sau composit?
Merge pt combinatia oscilante-silicoane?Stiu ca nu exista bat universal,dar...
Ati avut careva?Multumiri,nemultumiri?
PS:stiti vreun site unde pot sa vad Maver-ul?Nu prea gasesc nik ,doar ce se discuta pe forumuri...

-
razvan cristescu
- veteran

Este un bat bun pt .jig,dupa parerea mea,e destul de rigid si puternic.Cred ca ar merge si la linguri cu un monofilament.Parerea mea...
-
Michael
- Moderator

razvan cristescu scrie:Este un bat bun pt .jig,dupa parerea mea,e destul de rigid si puternic.Cred ca ar merge si la linguri cu un monofilament.Parerea mea...
Razvane,nu mi-ai spus in care magazin l-ai vazut...please.
-
faurstelianlucian
- utilizator constant

de faurstelianlucian » 27 Feb 2006, 22:13
@ Razvan
Faci ce faci si te iei de mine!
Ai uitat cine te-a invatat, direct sau indirect, pescuit

.
Hai sa fim seriosi si sa acceptam ca ambii suntem depasiti, si tu ai 5 bete Sportex, din care ultimul achizitionat anul trecut. Da 2005 cu 250 de euro .....second-hand!!!!
Ma lesi!!!!
Pestii sunt sub apa!
-
faurstelianlucian
- utilizator constant

de faurstelianlucian » 27 Feb 2006, 22:25
@ Razvan
Un mic PS - Cat despre noile tale concepte de "bete sudate" iti doresc sa ai parte de ele, cu sinceritate!
Eu nu vreau polemici, de avocati unde altii nu au ce cauta, sau nu au fata!
Hai serios acum, omul dorea o parere, ia-te de mine in alta parte nu aici.
Vorbim! Cand treci tu sti pe unde!
Eu sunt deschis noutatilor!
Cu respect!
Pestii sunt sub apa!
-
razvan m.
- veteran

-
Nu am nimic cu tine, Doamne apara ! Era doar un schimb de idei
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
faurstelianlucian
- utilizator constant

de faurstelianlucian » 27 Feb 2006, 22:37
Care idei?
Tu ai testat, eu am testat si le avem!
Piesele de pescuit evolueaza dar asta nu inseamna ca, Sportexul sta pe loc!
Sti ce spun si cred ca esti deacord!
Pestii sunt sub apa!