recomandare lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 02 Mar 2006, 12:47

Mihai-nu afirm ca am vazut sute de lansete si ca dintre toate am ales ceea ce am, insa din ce am putut sa vad si sa fie totusi la un pret accesibil am ales modelele descrise. Raspunsul la intrebarea ta este nu, ptr. ca nu am avut unde si nici nu sunt dispus ptr. un drum pana in Bucuresti sa vad un bat . In plus eu personal am incercat sa nu cumpar bete ptr. fiecare tip de naluca si sa merg la pescuit cu 4, 5 sau 6 bete dupa mine, ci sa incerc un compromis si sa gasesc 2-3 modele relativ universale cu care sa pot pescui in diverse conditii. Iar sa dau sute de dolari ptr. ceva de pe net, fara sa pun mana pe el nu fac. Exista ft. multe modele ptr. gustul si bugetul fiecaruia, asa ca toti ne adaptam situatiei locale. Asa am facut si eu si deocamdata functioneza, dar viitorul este in fata si poate cand voi vedea si alte conceptii care sa ma atraga ca si constructie si pret voi cumpara.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Mar 2006, 14:32

Ferice de cei ce au gasit "RETZETA", caci a lor este "IMPARATIA PESTILOR"! :lol: :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Mar 2006, 15:10

Adelin scrie:Ferice de cei ce au gasit "RETZETA", caci a lor este "IMPARATIA PESTILOR"! :lol: :lol: :lol:
daca e o carte plina cu retzete,ce ne facem? :shock:
profund ai gandit-o pe asta,adeline :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 02 Mar 2006, 15:18

@Daniel
Am vazut ca erai foarte infocat de ceea ce spuneai cu privire la bete le salmon si betele scurte americane.Nu am vrut sa te supar. Cu ceva"sute"de dolari?????Nu gresit .Cel mai scump bat din cele enumerate este Wild river-120 $pret de catalog.Daiwa hartland este 60$ pret de catalog.
Este foarte bine cind spui ca alegi o lanseta dupa ce o "pipai" :wink: dar sa nu dam cu piciorul la ce inca nu am "simtit", este pacat.Si eu am folosit bete "europene" si am renuntat dupa ce am "simtit" la lucru un bat bun care nu avea corespondent in ceea ce vazusem sa "pipaisem" pina atunci.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Mar 2006, 15:23

Profitati de cugetarile mele pe timp de iarna, caici vine vremea cand v-oi fi ocupat cu prinsul pestilor....si atunci nu mai am timp de cugetari profunde! :lol: Atunci prefer sa ma exprim fotografic! :lol: :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Mar 2006, 15:26

Adelin scrie:Profitati de cugetarile mele pe timp de iarna, caici vine vremea cand v-oi fi ocupat cu prinsul pestilor....si atunci nu mai am timp de cugetari profunde! :lol: Atunci prefer sa ma exprim fotografic! :lol: :lol: :lol:
asteptam poze si povestiri...la un suc,bineinteles :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Mar 2006, 15:38

la un suc la TEC, sau la un mar in centru :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 02 Mar 2006, 15:47

Adelin scrie:Profitati de cugetarile mele pe timp de iarna, caici vine vremea cand v-oi fi ocupat cu prinsul pestilor....si atunci nu mai am timp de cugetari profunde! :lol: Atunci prefer sa ma exprim fotografic! :lol: :lol: :lol:
o hai nu te mai umfla atata :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Mar 2006, 15:52

todi scrie:
o hai nu te mai umfla atata :lol:
Vezi de G.Stiuca ta! :twisted:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Mar 2006, 16:02

ce i-ati mai trimis la martisoare.... :lol: :lol: :lol:
cel mai tare martisor i l-a trimis gippa :lol: :lol: :lol:
poate trebuia si niste rezerve :lol: :lol: :lol:
scuze de off-topic,nu m-am putut abtine :roll:

Scrie răspuns