Recomandare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Recomandare barca
Salut,
Poate cineva sa ma instruiasca in achizitia unei barca gonflabile, de preferinta 2.60 pentru pescuit in mare parte pe Valea Oltului. Detin un motor electric torqeedo 1003.
Stima
Poate cineva sa ma instruiasca in achizitia unei barca gonflabile, de preferinta 2.60 pentru pescuit in mare parte pe Valea Oltului. Detin un motor electric torqeedo 1003.
Stima
www.spinningclub.ro
Re: Recomandare barca
La un buget de 4466 iti recomand :
Barca pneumatica AS Samba 265 Allroundmarin
Caracteristici:
* Podina de aluminiu
* Chila gonflabila
* Dimensiuni: 263cm(L)x 153cm(l)
* Diametru balon 43,5cm
* Camere cu aer : 3+1
* Greutate proprie: 40,7 kg
* Greutate portanta: 500kg
* Nr persoane : 3,5
* 55kg greutate maxima motor
* Culoare : gri deschis

Barca pneumatica AS Samba 265 Allroundmarin
Caracteristici:
* Podina de aluminiu
* Chila gonflabila
* Dimensiuni: 263cm(L)x 153cm(l)
* Diametru balon 43,5cm
* Camere cu aer : 3+1
* Greutate proprie: 40,7 kg
* Greutate portanta: 500kg
* Nr persoane : 3,5
* 55kg greutate maxima motor
* Culoare : gri deschis

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Cam depaseste bugetul.... plus ca am nevoie de ceva care se impacheteaza relativ usor si nu ocupa mult spatiu. Iarasi kg depasesc ce vreau eu, in rest este o super barca
www.spinningclub.ro
Mai ai si varianta :
Barca Pneumatica Kingfisher 270MS cu chila gonflabila si podina aluminiu 3150,00RON

Barca Pneumatica Kingfisher 270MS cu chila gonflabila si podina aluminiu 3150,00RON

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Eu am avut kingfisher , am vandut-o si mi-am luat Barca pneumatica AS Samba 265 Allroundmarin !tyrael scrie:Fara kingfisher, am un fix

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Cum te descurci cu ea daca vrei sa iesi la apa singur? Un 230 Samba cum ar fi ? Mai usor de impachetat, spatiu de depozitare mai mic?
www.spinningclub.ro
Daca nu te grabesti...in curand o sa scot la vanzare un Allroundmarin Joker 230tyrael scrie:Cum te descurci cu ea daca vrei sa iesi la apa singur? Un 230 Samba cum ar fi ? Mai usor de impachetat, spatiu de depozitare mai mic?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...