Recomandare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare barca
poate imi dai totusi niste poze si un pret estimativ... eventual niste detalii
www.spinningclub.ro
ce sa zic ? barca e ca noua...cumparata in 2011 de la Arow, are garantie pana in 2014, folosita 10-12 iesiri. Poze o sa pun cand o s-o scot la vanzare (astept o barca zilele astea....apoi o vand).tyrael scrie:poate imi dai totusi niste poze si un pret estimativ... eventual niste detalii
filme daca vrei..gasesti pe youtube cu search: yamaha F5 + allroundmarin joker
dupa ce ai gasit video-ul acesta....sus, deasupra video-ului, gasesti inca 3-4 videoclipuri cu aceasi barca dar cu motoare diferite (suzuki df 4 si suzuki df 2.5) -> ca sa-ti faci o idee cum merge barca cu motoare diferite

le: pret 1800 lei
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Fuge barcuta bine, cred ca s-ar misca bine si cu un torqeedo 1003
. Pana atunci mai caut un 2.60 la ce 2m ai mei.... pare cam micuta.

www.spinningclub.ro
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
pai si la cei 2 m ai tai iti mai pui probleme sa pui o barca pe apa singur ?tyrael scrie:Fuge barcuta bine, cred ca s-ar misca bine si cu un torqeedo 1003. Pana atunci mai caut un 2.60 la ce 2m ai mei.... pare cam micuta.

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
big LIKESorin scrie:pai si la cei 2 m ai tai iti mai pui probleme sa pui o barca pe apa singur ?tyrael scrie:Fuge barcuta bine, cred ca s-ar misca bine si cu un torqeedo 1003. Pana atunci mai caut un 2.60 la ce 2m ai mei.... pare cam micuta.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
hehe nu de probleme, dar dimineata la prima ora nu prea imi vine sa fac efortul ala..... si ar mai fii problema cu spatiul de depozitare
www.spinningclub.ro
Atunci...nu-ti ramane decat varianta de 230tyrael scrie:hehe nu de probleme, dar dimineata la prima ora nu prea imi vine sa fac efortul ala..... si ar mai fii problema cu spatiul de depozitare

tyrael scrie:sau varianta de la 3d Tender... e ultraportabila