Recomandare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Recomandare barca
..mars ii zici la mata piticanie..sa vii sa iti fac un scaunel, sa vezi si ce-i peste bord.. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Adevaru-i ca.....la cei 2m ai tai, iti permiti sa-mi zici piticaniesemlecangheorghe scrie:..mars ii zici la mata piticanie..sa vii sa iti fac un scaunel, sa vezi si ce-i peste bord..

p.s.: n-am mata (pisica), asa ca tot tie am sa-ti zic: mars in plm de taran obosit

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Domle, lumea va cere pareri si voi va polenizati aci in public.
Contrar aparentelor, n-am pus intrebarea cu greutatea la bascalie. A fost premeditata...danone scrie:Domle, lumea va cere pareri si voi va polenizati aci in public.

Da. Imi imaginam. Pot intelege preferinta pt. podina gonflabila...Nemernic scrie:75 kg...
La mine nu mere. Cand pun eu un picior in pamant... se simte. Si simte si podina... Gonflabila (si ma refer, bineinteles, la cea de inalta presiune) se indoaie sub pasul meu. Si decat sa stau mereu incordat, cu morcovu' ca ma rastorn in orice clipa, mai bine hamalesc oleaca.
Asa ca eu musai votez pt. aluminiu. In fond, disconfortul cu greutatea si montajul trece in max juma' de ora. Dupa care urmeaza relaxarea si lafaiala pe apa. O prefer pe aia.
Cat despre degete rupte la montaj, am trecut si eu prin asta pana am prins manevra cu vasla pusa sub podina inainte de montat laterala. E incredibil cat de mult iti usureaza viata...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Musti, sa stii ca daca podina este umflata f bine....se face lemn. Am pescuit cu o persoana intr-o barca cu podina gonflabila, amandoi in picioare... celalalt avea peste 100 lejer 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- semlecangheorghe
- veteran
Imi permit, pentru ca la dimensiunile caracterului tau esti clar o piticanie.E limpede daca ne luam dupa vocabularul de mahala, Dobre Gabriel, care uneori iti musteste , ce musteste, supureaza, pe linga...Nemernic scrie:Adevaru-i ca.....la cei 2m ai tai, iti permiti sa-mi zici piticanie
In plus, nu toata lumea are doua maini pe stinga (ca tine)ca sa nu fie in stare sa monteze o podina de aluminiu..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Vorbesti la plural, care voi, stimate ordinar? Nu, gaozare, vocabularul meu se modeleaza persoanei careia ma adresez, necioplitule!semlecangheorghe scrie:Imi permit, pentru ca la dimensiunile caracterului tau esti clar o piticanie.E limpede daca ne luam dupa vocabularul de mahala, Dobre Gabriel, care uneori iti musteste , ce musteste, supureaza, pe linga...Nemernic scrie:Adevaru-i ca.....la cei 2m ai tai, iti permiti sa-mi zici piticanie
In plus, nu toata lumea are doua maini pe stinga (ca tine)ca sa nu fie in stare sa monteze o podina de aluminiu..
Esti ca o javra de caine turbat, nespalat, nemancat, asteptand in coltul ograzii sa latrii dupa gard.....
Dupa cum iti spuneam mai sus: mars la gunoi!
Asa o fi... Da' io, nu si nu...Nemernic scrie:Musti, sa stii ca daca podina este umflata f bine....se face lemn. Am pescuit cu o persoana intr-o barca cu podina gonflabila, amandoi in picioare... celalalt avea peste 100 lejer
Eu nu trec lejer de suta. Eu trec greu de suta. Cu 25-30kg, depinde de sezon. Se 'moaie si lemnu'...

Am cochetat si eu cu gonflabila, da', crede-ma, nu mere... Pe testate. Nu se compara cu aluminiul in materie de stabilitate pe picioare. Nu ca nu o poti folosi, dar nu stai relaxat. Daca mai ai si valuri, faci Pilates toata ziulica...
In fine, nu va luati dupa mine, ca-s oleaca mai deosebit...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Musti scrie:......... ca-s oleaca mai deosebit...

nu chiar!

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.