Recomandare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare barca
pai daca ai 2 m , intr-o barca de 2,30 m......nu merge ,
2,7 m , minim , cel mai bine 2.9 m
ca si spatiu , toate ocupa loc si inca mult
ca si efort de pus pe apa , in lipsa unui peridoc si a unei barci de fibra , efortul tot cam ala e.....
2,7 m , minim , cel mai bine 2.9 m
ca si spatiu , toate ocupa loc si inca mult
ca si efort de pus pe apa , in lipsa unui peridoc si a unei barci de fibra , efortul tot cam ala e.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Pe mine ma dispera umflatul si stransul,caratul la apa de unul singur e floare la ureche.Am Baracuda 2.7 cu chila si podina din aluminiu!
d-aia o barca cu podina gonflabila e mult mai manevrabilanasolu scrie:Pe mine ma dispera umflatul si stransul,caratul la apa de unul singur e floare la ureche.Baracuda 2.7 cu chila si podina din aluminiu!

daca tot zici ca ai una "nasoala"

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Sa mor daca am probleme cu montatul lateralelor,imi intra polonezii la fix,sunt altii cu degete de pianist care se chinuie chiar si vara,eu nu
!

Un lucru bun
...cunosc cativa care, atunci cand e frig afara, le vine sa bage barca-n portbagaj..... ba chiar unul dintre ei....a fost in stare sa taie din tego cu cutitul dupa o ora de chin...cu unghii rupte
))))))))))))))))))))
p.s.: Cristi, asa-i ?

p.s.: Cristi, asa-i ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- junior
Nemernic scrie:tyrael scrie:sau varianta de la 3d Tender... e ultraportabila
daca tu zici.........
)))))))))
ca vanzator scade credibilitatea poate,dar vorbind ca si detinator si utilizator al unui 3 d tender 2metrii sustin ca este ultraportabil,eu avand 67kg/1.85m si reusind fara mare efort sa o umflu in cateva minute(nu te chinui cu podina MAI ALES IARNA AR FI FOST CHIN PANA O BAGAM,e foarte rigida pentru ca in afara de sistemul de camere,barca fiind mica si suprafata podelei e mica si se face tare rigida) apoi sa o car si pe ea si bagajul cu de toate,echipament,mancare,...bautura,acolo cateva beri si niste apa/suc ce mai are omul pofta , toate astea de unul singur!!
cu ce barca mai faci asta? toate depasesc 22 kg,in sus
asadar...cine nu crede sa faca o proba,o luam pe a mea si mai luam una din astea de 22 kg cu podina si ce mai vrea omu' , si atunci sa vedeti cat ia sa montezi si cat inseamna 3-4 kg in plus cand ai de traversat si de mers ca prin delt de exemplu.
va spun eu,ai da orice sa iti mai scada greutatea de carat fi si cu un 1 kg-2
la fel si cu deplasarea si manevrarea pe apa,se stie clar ca o barca mai mica si mai usoara e mai rapida si e atata nevoie mai ales cand ai motor electric
trebuie totusi sa te bucuri de ziua de pescuit sa manevrei usor nu sa te rupi de sale...cred ca asta e cel mai important!
De barcile astea ce ziceti? http://www.kolibriboats.ro/
Are cineva asa ceva?
Are cineva asa ceva?
Am pregatit rindeaua. Data viitoare iti fac "polonezii" oltenesti cu ea. Sa te vad atunci cum te descurci. O sa te vad eu cum intri cu colacu' sa creada lumea ca s-a prasit somonul pe la noi.nasolu scrie:Sa mor daca am probleme cu montatul lateralelor,imi intra polonezii la fix,sunt altii cu degete de pianist care se chinuie chiar si vara,eu nu!

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- veteran
Si-a luat un Zodiac de 2,85...nu-i mai trebuie nimic