RAPALA vs SALMO vs COZMA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2006, 18:05

Incearca Chuby Darter (Salmo)si poate iti schimbi parerea.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 17 Dec 2006, 19:32

lol asa e m-am exprimat eu stangaci.Michael a folosit un termen corect pt. ce vreau eu sa spun. :oops:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 17 Dec 2006, 20:07

Da sint de acord de jigging cu voblerul...dar numai pe copca..cum e cel de la salmo(chubby darter).Am construit si eu asemenea voblere care lucreaza inclusiv pe cadere.Sint minunate ptr pescuitul la copca.Insa si eu ma pacalisem facand o confuzie mare intre jerking si jigging :D .Michael avea dreptate
Pilly

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Dec 2006, 11:22

am citit intr-un post de cineva care zicea ceva de genul asa "pretz asa valoare"<parca> si se freferea la Cozma. Nu am nimik cu omul, nu il cunosc decat ca ne-am salutat de maxim 2 ori la diverse competitzii dar vreau sa spun ca voblerele Cozma sunt cam nr.1 la clean mare. Dupa care sunt cele de la salmo care spre deosebire de "celelalte" bat si daca au luat mizerie pe ancora.Restul nu prea mai conteaza.
Important este CE VREI! si plecand de aici incepi sa iti faci socotelile :twisted: sa acoperi toata "plaja" de pesti nu cred ca iti ajunge locul din masina sa duci toate sculele si voblerele care ti-ar trebuii. :twisted: Asa ca simplifici situatia si te linitezi doar la cele "consacrate" pe fiecare specie. Problema este ca trebuie sa sti sa le si folosesti nu numai sa le ai :d :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Dec 2006, 12:29

vijelie scrie:.... dar vreau sa spun ca voblerele Cozma sunt cam nr.1 la clean mare.
Taci, nu mai zi la nimeni!
Lasa-i sa-si goleasca buzunarele pe Rapale :twisted:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Dec 2006, 13:27

Tavi scrie:
vijelie scrie:.... dar vreau sa spun ca voblerele Cozma sunt cam nr.1 la clean mare.
Taci, nu mai zi la nimeni!
Lasa-i sa-si goleasca buzunarele pe Rapale :twisted:

mah vrei sa ramana cleanul in rau si sa moara de batranetze daca pescuiesc oamenii cu rapale :twisted: :twisted:

ionut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionut » 18 Dec 2006, 13:31

Trebuie să recunosc că la Cosma am prins clean preponderent , şalău la trenă , ceva somn . Nici o ştiucă în schimb . Dar la Rapala am luat ţeapă , probabil nu ştiu să pescuiesc cu ele , mai puţin la ratling care prinde destul de bine ştiucă dar nu constant . Acum probez Salmo .

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Dec 2006, 13:36

ionut scrie:Trebuie să recunosc că la Cosma am prins clean preponderent , şalău la trenă , ceva somn . Nici o ştiucă în schimb . Dar la Rapala am luat ţeapă , probabil nu ştiu să pescuiesc cu ele , mai puţin la ratling care prinde destul de bine ştiucă dar nu constant . Acum probez Salmo .

mah pt stiuk foloseste cu incredere modelele O,S SI ALA GALBEN CU PUNCTE NEGRE DE 5-7CM.GARANTEZ CA PRIND :twisted:

ionut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionut » 18 Dec 2006, 13:45

vijelie scrie:mah pt stiuk foloseste cu incredere modelele O,S SI ALA GALBEN CU PUNCTE NEGRE DE 5-7CM.GARANTEZ CA PRIND :twisted:
Avem , nu merge , multă iarbă , aştept Sliderele acum .

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 18 Dec 2006, 13:46

ionut scrie:
vijelie scrie:mah pt stiuk foloseste cu incredere modelele O,S SI ALA GALBEN CU PUNCTE NEGRE DE 5-7CM.GARANTEZ CA PRIND :twisted:
Avem , nu merge , multă iarbă , aştept Sliderele acum .
popere? :lol:

Scrie răspuns