RAPALA vs SALMO vs COZMA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vijelie , da cu ele si la pastrav de lac (merg bine in trena atunci cind bate vintul si nu mai poti "blinker-i) ; ai sa ramai surprins de eficienta lor ! S-ar putea sa mearga si "din mina" , eu foarte rar dau cu vobler . Daca vrei , am sa pozez citeva modele care fac ravagii in rindul punctatilor !!! 

-
- veteran
pesti bentonici ?valistrati scrie: la copca ,eu l-am folosit si toamna la pestii bentonici {biban,salau si chiar stiuca}si am avut rezultate f.bune .

asti-as pestii lu Bentu , sau e vorba de pestii halieutici si versatili ?

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pai intra si tu pe site-ul lor si vezi ca au acolo un catalog on-line unde poti sa vezi ce culori au .... iti iei ce iti place tie si ce crezi tu ca ar functiona mai bine ...
minnow-ul are o bataie destul de rapida si mai larga in comparatie cu executor-ul care bate mai rapid si nu atat de larg .... mi se pare ca executor e ceva intre hornet si minnow ....
minnow-ul are o bataie destul de rapida si mai larga in comparatie cu executor-ul care bate mai rapid si nu atat de larg .... mi se pare ca executor e ceva intre hornet si minnow ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
NU sunt pestii lui..... BunicuSorin scrie:pesti bentonici ?valistrati scrie: la copca ,eu l-am folosit si toamna la pestii bentonici {biban,salau si chiar stiuca}si am avut rezultate f.bune .![]()
asti-as pestii lu Bentu , sau e vorba de pestii halieutici si versatili ?![]()

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!