RAPALA vs SALMO vs COZMA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Dec 2006, 09:32

danr scrie:yeah right......
la mine pe magazin sliderele s-au vandut cel mai slab dintre toate voblerele salmo

Dane, cred ca promovarea este cea mai importanta. Daca le pui o poza si zici Vand Salmo Slider, nu inseamna ca imediat vei vinde in draci. Ideea e ca au o evolutie extrem de incitanta, am fost cu un prieten la pescuit si le-am vazut cum merg. De curiozitate, ar fi frumos ca toti care le-au incercat anul asta in Delta, sa dea niste feedback-uri pe net. Ai fi surprins ce furori a facut. Avantaje: evolueaza sacadat, nu tine iarba asa cum tine o oscilanta. Dezavantaje: intr-adevar e mai scump decat celelalte din gama. :twisted: :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Dec 2006, 09:44

vijelie
am aproape 500 de naluci pe magazin si toate prind peste
ref la salmo, eu am spus cum s-au vandut ca sa reliefez cum sunt cunoscute, apropos de spargerea usilor la energofish

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Dec 2006, 09:47

danr scrie:vijelie
am aproape 500 de naluci pe magazin si toate prind peste
ref la salmo, eu am spus cum s-au vandut ca sa reliefez cum sunt cunoscute, apropos de spargerea usilor la energofish

OCUPATI GARILE ....OCUPATI SCARILE... :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Dec 2006, 09:50

evolueaza foarte bine ... si ideea e ca mai poti si tu sa le joci dupa bunul plac ...

partea mai nasoala e ca sunt ceva mai scumpe, si nici nu te poti duce sa dai dupa clean cu un slider(cu toate ca primul meu peste prins la slider e unn clean), adica e mai mult destinat stiucii ...

si eu nu sunt rau cand spun ca e mai bine ... pe mine daca ma intreaba cineva ceva de slidere eu le recomant tuturor ... sunt foarte bune ... si eu le prefer pe cele floating, ca parca nu imi vine sa dau cu vreo 30 RON si sa treg tot fundul dupa mine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 14 Dec 2006, 11:26

eu nu le-am incercat pe mures ca pur simplu mi s-au parut mult prea mari .

as fi curios ce pesti se dau la asa naluci , am ales in zonele care sunt superpescuite cum este din pacate muresul .

sunt fan salmo si sincer as incercat modele zipper.
the angler is catching xxx, not by the lure

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Dec 2006, 11:33

uite printre altele ce mai poate da intr-un slider

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2251

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 14 Dec 2006, 12:00

ce te miri asa emile , cleanul da in ditmai nalucile cand are chef , daca vrei poate ti confirma mircea odata cand va intersesctati pe la magazin , ce partida am facut noi intr-un februarie la ocilante cat palma ( palma mea :) ) si ce cleni am prins care is toti liberi pt. voi care mai vreti sa ii prindeti , cel mai mic cred ca era pe la 3/4 k . dar nu pt. cleni am fost noi acolo .... dar numai ei , s-au aratat :D iar stiuca care de fapt o cautam s-a aratat si ea dar de dimensiunea oscilantei :)) .poze n-am facut ca nu prea sunt fan clean

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 14 Dec 2006, 12:11

si inca o chestie , naluca era cu struna si apa cristal , inca o chestie in defavoarea fluorului , cleanul a atacat fara gretzuri >

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Dec 2006, 12:25

Calone scrie:cleanul a atacat fara gretzuri
cred ca ii era tare foame :lol: :lol:

1.salmo
2.storm
3.cozma
4.rapala

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Dec 2006, 12:34

nu stiu care e ideea, ce i-a placut sau ce nu i-a placut. .. cert este ca ala a fost singurul peste care in ziua aia a vrut sa sara ...

eee ... si despre clean, am mai prins si eu la oscilante mari si chiar la vobleree de 7cm clean de 3-400 grame ....

Scrie răspuns