Clean:
1. SALMO - pescuiesc de mult si nu am avut niciodată vre-o surpriza neplacuta
2. COZMA - am pescuit doar anul acesta cu el dar au confirmat
3. RAPALA - pescuiesc de 2-3 ani cu ele dar sunt de o mediocritate enervanta ... nu prind constant cu ele si cand vreau sa le scot din cutie mai face cate unul o figura frumoasa.
4. Cotton Cordeel - am unul sigur dar e un vobler ... excelent; o problema: aplicaţie foarte specializata ... nu mere oricând pe orice apa. Mai am niste voblere River2Sea - unde sunt pesti mici si argintii (ex: Arges) rup locul ... dar nu fac fata unui curent puternic ...
Ar mai fii Maver, Trabucco, VMC si Berkley - am pescuit putin cu ele si nu ma pot pronunta foarte clar.
Surpriza placuta a anului: Dorado ... le-am gasit la Focsani !!!
Surpriza neplacuta a anului: Energofish ... au niste boabe de voblre care nu stiu decat un singur lucru: sa faca pe elicea ... si nu reusesc sub nici o forma sa le fac nimic
Stiuca si biban (mare):
1. SALMO slider (floating & sinking) - super campion
2. River2Sea minnow - campion
3. SEBILE jointed - campion si el (daca pierdeti unul plangeti ... cica Rapala sunt scumpe ... sa vedeti cat costa asta)
4. BOMBER long A - suprinzator de eficient ... cand ziua e de **** te scoate asta
5. SALMO Pike jointed - long time champion ... senior ... tata lor.
6. Yo-zuri, Rapala (X Rap, Shad rap, DT, Tail Dancer), Trabucco (e nou ... am pescuit o singura data ... dar misca bine)
surpriza anului: STORM CRANK - rupe bibanul mare in delta ... dar prinde atât: biban mare... nu înţeleg de ce?
surpriza anului 2: SALMO executor ... misca bine ... bate bine ... numai ştiuca ... poate să colcaie balta de altceva ... prind numai ştiucă cu el.
PS: asta rămâne un mister pentru mine ... de ce sunt aşa de selective unele voblere ?!?