Pompa pt. barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Pompa pt. barca
Mi s-a spart pompa de picior cu care se livreaza Kingfisheru...stiti cumva se poate repara? Mi s-a crapat la partea din plastic tare, aceea de sus unde apesi cu piciorul...se poate lipi cumva? Se mai pot achizitiona asemena pompe de undeva? Preturi?
Multzam...
Multzam...
armand
ia-ti o pompa portabila campingaz, din aia de mare volum
eu am una din aia pe baterii ( modelul de pe totalfishing )
poti semiumfla balonul foarte repede cu supapa deschisa, apoi cand scoti pompa pui repede supapa la loc sii ii dai "taria" dorita din pompa de picior
e mare diferenta
avantajul pompei pe baterii este ca poti umfla barca si cand masina e mai departe, de exemplu la dunare cobori barca langa apa undeva si o umflii
ia-ti o pompa portabila campingaz, din aia de mare volum
eu am una din aia pe baterii ( modelul de pe totalfishing )
poti semiumfla balonul foarte repede cu supapa deschisa, apoi cand scoti pompa pui repede supapa la loc sii ii dai "taria" dorita din pompa de picior
e mare diferenta
avantajul pompei pe baterii este ca poti umfla barca si cand masina e mai departe, de exemplu la dunare cobori barca langa apa undeva si o umflii
-
- veteran
Nu era nevoie sa iti strici UPS-ul...te costra prea mult!Alex_ scrie:Solutia cu acumulatorii de UPS e foarte buna, si eu am dezmembrat un APC si nu ma mai doare capul.
La UPS-urile de puteri mari, sunt siruri de baterii din astea...si cand crapa o baterie din sir, se schimba tot sirul. Asa ca raman o gramada de baterii bune!
Daca aveti vreun prieten la un o firma care face service la UPS-uri va "rezolva" pe o bere!
Daca nu, vedeti ca firma Germanos vinde acumulatori cu gel de noi(mult mai ieftini ca un UPS).
PS: Nu vorbesc de magazinele germanos alea cu "Plimbare...?!"

Spining....Prea bun ca sa fie light...
- Dornea Ionut
- senior
Eu am luat prin vara de la Careffoure, o pompa dina aceea cilindrica, galbena, cu dublu sens, destul de mare, cu aproximativ 14 lei. La aproximtiv 2 saptamani am vazut una identica la Gipo, Gara de Nord in Bucuresti, la pretul de aproximativ 40 lei. Am ramas mut.... Cauta si vei gasi, alta..
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin