Pompa pt. barca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 19:50

Armand scrie:
Alex_ scrie:Solutia cu acumulatorii de UPS e foarte buna, si eu am dezmembrat un APC si nu ma mai doare capul.
Nu era nevoie sa iti strici UPS-ul...te costra prea mult!
La UPS-urile de puteri mari, sunt siruri de baterii din astea...si cand crapa o baterie din sir, se schimba tot sirul. Asa ca raman o gramada de baterii bune!

Daca aveti vreun prieten la un o firma care face service la UPS-uri va "rezolva" pe o bere!
Daca nu, vedeti ca firma Germanos vinde acumulatori cu gel de noi(mult mai ieftini ca un UPS).

PS: Nu vorbesc de magazinele germanos alea cu "Plimbare...?!" :lol:
N-am stricat nimic, l-am dezmembrat :). Am cumparat din Germania pe te miri ce (15 euro parca) un APC 1400 inca viabil. Ii scoti fata din niste cleme, desfaci doua suruburi care tin o masca metalica, decuplezi fisa bateriei si o scoti afara. Sunt doua de 12 volti inseriate. Cu fiecare umfli cateva barci. Cand le descarc le cuplez din nou, cuplez fisa si le incarc cu UPS-ul, e mult mai bun decat orice redresor.

ococi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ococi » 05 Noi 2007, 20:37

Alex_ scrie:Solutia cu acumulatorii de UPS e foarte buna, si eu am dezmembrat un APC si nu ma mai doare capul.
Alex

Te rog sa ma lamuresti cu un lucru: ce este UPS? Urmaresc acest topic pentru ca mi-am luat barca anul asta si nu prea ma incinta ideea sa dau la pompa mai ales ca din cind in cind am probleme cu spatele!

Care ar fi cea mai buna solutie existenta pe piata; in Romania vreau sa zic.

Multumesc
Manu

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 05 Noi 2007, 21:58

deci...in final...o pompa de picior pt. "crucisatorul" :D meu de 2,7 de unde iau :?: ...ceva de capac. min. 5 l ca cea cu care s elivreaza King-ul...ca zau ca nu ma indur sa dau 1 mil pe o pompa la fel de la depozitu' Kingfisher... :twisted:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 05 Noi 2007, 21:59

ococi scrie:
Alex

Te rog sa ma lamuresti cu un lucru: ce este UPS? Urmaresc acest topic pentru ca mi-am luat barca anul asta si nu prea ma incinta ideea sa dau la pompa mai ales ca din cind in cind am probleme cu spatele!

Care ar fi cea mai buna solutie existenta pe piata; in Romania vreau sa zic.

Multumesc
Manu
E o sursa neintreruptibila de curent pentru calculator, practic o baterie plus un redresor in aceeasi carcasa.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 10 Noi 2007, 19:04

s-a rezolvat :D cu Poxilina...e beton acuma dupa ce s-a intarit solutia pe crapatura...am umflat-o deja de 2 ori e e OK...sper sa tina :D

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 10 Noi 2007, 21:09

Ai reusit cu poxilina?
Eu am incercat cu poxipol si nu amers..
Asa ca am aruncat-o si gata.

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 11 Noi 2007, 10:31

Intrebare?!?!
In cazul unor gaurici in barca cu ce o lipiti?

Eu am una luata din metro, stiti ce se gaseste pe acolo. Am incercat sa o lipesc cu un soi de prenandez cu care imi fac penele la bicicleta, dar nici nu se atinge de ea... Zici ca am pus scuipat.

Voi ce adeziv folositi?!?!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 11 Noi 2007, 19:50

ca sa zic asa, daca imi fac rost de un acumulator din asta de UPC (pe o bere), in situatia in care nu ma procopsesc si cu modulul de reincarcare, pot sa il pun pe redresorul de masina? :?

pare a fi ceva util, pen' ca am auzit ca daca as cupla sonarul +motorul electric pe aceeasi baterie, se mai intampla sa dea erori sonarul.

Asa ca mai aduc in caruta inca o baterie! :D
near the beer

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 11 Noi 2007, 20:27

:evil: :evil: ...bineinteles ca nu a rezistat...azi am umflat "nautilus" :D sa il testez pe valuri puternice pe baraj in lac...poxilina a cedat in dreptul crapaturii... :x ...

tre' o pompa noua...electrica sau de picior :?: ce ma sfatuiti :?:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Noi 2007, 20:42

ti-am zis de la inceput ca nu va rezista. Am spart 3 din alea!

Scrie răspuns