pesuitul salaului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pesuitul salaului
cine ma ajuta si pe mine? ce varga+mulineta imi recomandati la pescuitului salaului cu plastice moi,as vrea sa folosesc un fir textil de 6..10lb 

Capacitatea mulinetei sa fie 2000
Lanseta se prefera carbon de act. fast, lungime intre 2,10 si 2,70 m in fc. de modul de pesc. si preferinte, iar puterea difera in fc. de locurile de pescuit (puterea curentilor ) care implica diferenta de greutate a jigului .
Cam astea sunt punctele de plecare dar mai sunt si alti parametrii de discutat si de luat in seama ....asta dupa ce mai adaugi pe unde o vei folosi mai mult
Lanseta se prefera carbon de act. fast, lungime intre 2,10 si 2,70 m in fc. de modul de pesc. si preferinte, iar puterea difera in fc. de locurile de pescuit (puterea curentilor ) care implica diferenta de greutate a jigului .
Cam astea sunt punctele de plecare dar mai sunt si alti parametrii de discutat si de luat in seama ....asta dupa ce mai adaugi pe unde o vei folosi mai mult

subiectul ma intereseaza si pe mine pt ca vreau un ML de 2.40,cat de cat Fast,sa lanseze 10-30 sau 15-40,sa se incadreze pana-n 60-70$ si de preferat sa se gaseasca in comert,nu vreau sa platesc inca 40% din valoare pt transport.
mersi anticipat pt sfaturi

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Eu in conditii asemanatoare cu ale tale folosesc g.loomis hot shot 8'6'' HSR1021S 1/4-1 1/4 extra fast , bat cuplat cu o mulineta Stradic 3000FG si ata PP de 10 si 15 lb ,sdhaduri de 8 si 10 cm,Jiguri Erie Jig de la 10.5 la 21 gr.Anul acesta o sa incerc daca vor fi iarasi deversari si 30,40,50 gr daca va fi cazul.
Michael, daca vrei ceva ieftin si bun, iti recomand, cel putin pt. inceput, Ron Thompson Arezzo. Eu am modelul de 2,40m si 15-40gr. Sincer, sunt multumit de el. Pretul e cam la 120-130 RON, la Arrow.Michael scrie:subiectul ma intereseaza si pe mine pt ca vreau un ML de 2.40,cat de cat Fast,sa lanseze 10-30 sau 15-40,sa se incadreze pana-n 60-70$ si de preferat sa se gaseasca in comert,nu vreau sa platesc inca 40% din valoare pt transport.
Acuma normal ca vor sari in sus multi care dau cu scumpeturi, dar eu zic ca asta e un bat OK.
Sariti baieti!

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran