pesuitul salaului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
da andrei, ai dreptate. Dar la fel cu nu prea ne putem lua dupa ce scrie pe rolele de pescuit, cam la fel e si cu betele. Exceptie mai fac cele americane, dar si acolo mai sunt unele scapari. In general, o lanseta o simti la mana daca e ceea ce cauti sau nu, indiferent ce scrie pe ea. Si aici ma refer in special la ceea ce se gaseste pe la noi prin magazine.
De exemplu mai am un Ron Thompson Monterra pe care scrie 5-18 gr. Ei, lanseta asta lanseaza foarte bine voblere de 1,5 gr!!! Dar sunt convins ca daca as incerca sa lansez 18 gr, s-ar rupe cat ai zice "trosc"
Asa ca... mana conteaza
De exemplu mai am un Ron Thompson Monterra pe care scrie 5-18 gr. Ei, lanseta asta lanseaza foarte bine voblere de 1,5 gr!!! Dar sunt convins ca daca as incerca sa lansez 18 gr, s-ar rupe cat ai zice "trosc"

Asa ca... mana conteaza

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
-
- veteran
chiar ca nu stiu ce sa mai cred. pana acm am pescuit cu un cormoran im10 cu 10-30gr.de 2.70si cu o mulineta sert marime 30. dar batul deh de la chinezi banuiesc.nu pot sa zic ca sunt total nemultumit dar vreau sa intru si eu in randul lumii cu ceva extra fast adica special pt.salau ca pescuiesc exclusiv la acest peste foarte...smecher.
sunteti de acord cu mine?trebuie sa avansam in domeniu¨scule¨ca sa il mai putem insela siretenia acestui peste.care spre bucuria mea a inceput sa apara pe olt dupa ce fagarasul nu mai polueaza.personal am pacalit exemplare de 2-3kg.dar am fost martor la capturi de 4-5kg.la vobler si shaduri.la viu se prind mai mult strapazani