pesuitul salaului

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 15 Feb 2006, 14:47

foarte corecte ambele afirmatii, mai putin cea cu vremea :cry:
se incalzeste ea, dar trebuie sa treaca si apa de gheata, si dupa aia ne orientam.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 15 Feb 2006, 14:50

De ce sa nu fie trei olteni???Merg si eu :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Feb 2006, 18:07

andrei-ovidiu scrie:Michael, un ML nu lanseaza 10-30 si in nici un caz 15-40, asta e clar, poate un M sau un MH. Daca vrei un ML iti recomand ceva de la Cabela's, un XML sau mai ieftin un IM7 sau FE2. :wink:
ok....deci,inseamna ca vreau un M,pana-n 2 bulioane si sa fie fast. :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 15 Feb 2006, 20:07

deci aloooo............. baietii, mergem la vale da? adica vale pt. mine ca eu vin de la Valcea. voi stati mai aproape si aflati mai repede informatii. deci cred ca ne vedem pestre vreo 2 sapt.:) daca ne permit apele :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Feb 2006, 20:20

Esti optimist andrei-ovidiu in ceea ce priveste pescuitul la vale,dar te inteleg iarna lunga si grea ne scoate din minti pe toti,insa inclin sa-i dau dreptate lui todi ca pana nu trece apa de zapada nu facem treaba nici la izbiceni sau babiciu.
Oricum ma inscriu si eu pt o iesire chiar daca sansele sunt zero,macar mai facem putina miscare si ne mai cunoastem intre noi.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 15 Feb 2006, 22:55

Stati putin ca doar si eu sunt oltean ca doar pe Olt la Bod am invatat sa pescuiesc si m-a trimis patria la specializare aici.

Andrei nu uita ca de fapt blank-ul XML e proiectat tot de G.Loomis si sa sti ca batul lui Mihai e un bat specializat ,e f. puternic dar nicidecum par,e un "hot shot",bat f. sensitiv dar si f.puternic in acelas timp.

Jean Scurtu

marianu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marianu » 16 Feb 2006, 11:38

todi scrie:marianu, in ce zona a oltului pescuiesti?
pescuiesc numai in zona de la vale izbiceni,moldoveni.poate ne intalnim pe acolo primavara asta

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 16 Feb 2006, 11:39

am inteles ideea nu am spus deloc ca nu sunt bete bune Loomis-urile, stiu ca XML e Loomis facut sub sigla Cabelas, dar blank-ul e Loomis si din cate stiu eu e facut in State, dar Loomis-ul care l-am vazut eu era chiar "par", acuma n-or fi toate la fel :wink:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Feb 2006, 12:47

la moldoveni n'am ajuns niciodata, desi am inteles ca asta primavara s'a prins foarte bine, ce'i drept intr'un interval scurt.

in primavara asta o sa ajung pe la izbiceni, dar la fel de des ca si pana acum :lol: adica de 3 ori.

nu cred ca te stiu, de unde esti?

marianu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marianu » 16 Feb 2006, 14:11

sunt din valcea nu ma stii dar poate o sa ne cunoastem pe balta.anul trecut am facut vreo 15 iesiri la moldoveni doar 3 pt.ca pe 5 aprilie la prima iesire deja era tarziu ...am luat numai sapte salai,dar inainte cu doua saptamani se lua mult mai bine.s-a aflat si s-a umplut de localnici si s-a terminat joaca.sti cum este treaba!

Scrie răspuns