se incalzeste ea, dar trebuie sa treaca si apa de gheata, si dupa aia ne orientam.
pesuitul salaului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
mihai florescu
- veteran

ok....deci,inseamna ca vreau un M,pana-n 2 bulioane si sa fie fast.andrei-ovidiu scrie:Michael, un ML nu lanseaza 10-30 si in nici un caz 15-40, asta e clar, poate un M sau un MH. Daca vrei un ML iti recomand ceva de la Cabela's, un XML sau mai ieftin un IM7 sau FE2.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
andrei-ovidiu
- veteran

Esti optimist andrei-ovidiu in ceea ce priveste pescuitul la vale,dar te inteleg iarna lunga si grea ne scoate din minti pe toti,insa inclin sa-i dau dreptate lui todi ca pana nu trece apa de zapada nu facem treaba nici la izbiceni sau babiciu.
Oricum ma inscriu si eu pt o iesire chiar daca sansele sunt zero,macar mai facem putina miscare si ne mai cunoastem intre noi.
Oricum ma inscriu si eu pt o iesire chiar daca sansele sunt zero,macar mai facem putina miscare si ne mai cunoastem intre noi.
-
Jean Scurtu
Stati putin ca doar si eu sunt oltean ca doar pe Olt la Bod am invatat sa pescuiesc si m-a trimis patria la specializare aici.
Andrei nu uita ca de fapt blank-ul XML e proiectat tot de G.Loomis si sa sti ca batul lui Mihai e un bat specializat ,e f. puternic dar nicidecum par,e un "hot shot",bat f. sensitiv dar si f.puternic in acelas timp.
Jean Scurtu
Andrei nu uita ca de fapt blank-ul XML e proiectat tot de G.Loomis si sa sti ca batul lui Mihai e un bat specializat ,e f. puternic dar nicidecum par,e un "hot shot",bat f. sensitiv dar si f.puternic in acelas timp.
Jean Scurtu
-
andrei-ovidiu
- veteran

sunt din valcea nu ma stii dar poate o sa ne cunoastem pe balta.anul trecut am facut vreo 15 iesiri la moldoveni doar 3 pt.ca pe 5 aprilie la prima iesire deja era tarziu ...am luat numai sapte salai,dar inainte cu doua saptamani se lua mult mai bine.s-a aflat si s-a umplut de localnici si s-a terminat joaca.sti cum este treaba!