Pescuit cu Jackal TN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kleniacul
veteran
veteran

Pescuit cu Jackal TN

Mesaj de kleniacul » 24 Mar 2011, 22:39

Am achizitionat astazi 3 tn-uri de la tirg,mai mult indemnat de ,,veneratia" pe care am vazut-o manifestata in citeva postari ale unor colegi,asa ca am si eu citeva nedumeriri legate de aceste voblere:le folositi,la ce si cu ce rezultate?Multumesc anticipat colegilor care vor raspunde.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Mar 2011, 23:14

@ kleniacul-e

...scuza-ma , nu vreau sa fiu rautacios , dar esti chiar simpatic
...nu sti la ce se folosesc si nici cum se folosesc , dar le-ai cumparat :lol:
...sa ai fire intinse cu ele !
...se pare ca va fi sezonul "vibratoarelor"... :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Mar 2011, 23:43

daca tot nu stii la ce, unde si cum,
nu le vinzi?? :D

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 25 Mar 2011, 01:04

Ce culori ti-ai tras? :D
Until next time....Tight Lines!

stradic
veteran
veteran

TN

Mesaj de stradic » 25 Mar 2011, 06:19

Foarte bune la avat,somn,salau in ape curgatoare! Cat te-a costat bucata? La ce stand le-ai gasit?
rapala the best vobler in the world

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2011, 07:21

Se folosesc numai impreuna cu distonocalm.Pentru momentul acela ,unic,cind o sa agati vreunul.Io si acuma pling dupa un lv-200 ce ramas in Mures acu vreo 2-3saptamini...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Mar 2011, 07:43

old_radu scrie:@ kleniacul-e

...scuza-ma , nu vreau sa fiu rautacios , dar esti chiar simpatic
...nu sti la ce se folosesc si nici cum se folosesc , dar le-ai cumparat :lol:
...sa ai fire intinse cu ele !
...se pare ca va fi sezonul "vibratoarelor"... :lol:
Ma bucur ca nu vrei sa fii rautacios,dar nu prea iti iese.Pentru stiinta ta am probabil peste 300 de voblere de stiuca,salau,de fiecare data cind vad culori prinzatoare si voblere interesante le iau,pe principiul ca nu se stie niciodata,principiu adeverit de vreo doua ori,cind dupa citeva ore,cam 8-9,de lanseuri ,am gasit naluca prinzatoare si am luat 3 stiuculite in 15 min,pe o balta salbatica.La fel si pe Dunare,am folosit un vobler de stiuca dupa 2 ani de tinut in cutie,care a dat recital,acum e nelipsit in trusa de baza pentru stiuca.Sint convins ca se folosesc la fel ca si celelalte ratlin-uri,dar as fi vrut de la voi niste situatii punctuale,mai am voblere de astea ,ratlin,destule,dar nu prea am avut rezultate la ele.Cit priveste pierderea voblerelor,am cumparat anul trecut un Rapala clackin"rap,intr-o ora il probam pe Arges,am luat un strap,l-am eliberat,apoi am eliberat si voblerul.Cind m-am intors in Bocuresti am mai luat 4,dar nu am mai avut capturi la ele.Standul e Abrevis,pret 67 ron,culori ayu,chartreuse,si inca una,nu stiu cum se numeste,le vind la 100 ron bucata,iti las placerea de a plati transportul.Pt colegul Semlecan,va inteleg,dar ginditi-va la acel moment placut in care vrei sa pleci la pescuit,cobori la masina si descoperi ca a fost sparta si au disparut doua truse de spinning,peste 1500 de euro.Totusi m-am bucurat ca nu au furat barca,sonarul si motorul.Si acum va rog sa revenim la subiectul topicului,daca vreti si d-voastra.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2011, 07:52

..........Mda ,tare faza cu masina...Eu am auzit despre voblerele astea ca ,somnii obisnuiesc sa se scarpine sub mustati cu ele..Nus de ce...Poate de la tungstenul incorporat...

.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Mar 2011, 08:01

semlecangheorghe scrie:..........Mda ,tare faza cu masina...Eu am auzit despre voblerele astea ca ,somnii obisnuiesc sa se scarpine sub mustati cu ele..Nus de ce...Poate de la tungstenul incorporat...
Daca au tungsten e ok,daca le pierdem nu poluam cu Pb riul.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2011, 08:12

......Dupa Cernobil ,Fukushima,si ce-o mai urma,nu mai conteaza ce-i voblere...Si eu sint fan rattlinuri ,da ma doare inima cind proptesc cite unul...

.

Scrie răspuns