Pescuit cu Jackal TN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Mar 2011, 22:19

pikeman scrie:
AdrianHD scrie:Am luat si eu doua si mai astept sa aduca Florin si pe asta http://www.river2seausa.com/t/glassievibe.html#thumb culoarea 04 si 05 :D
hotzomane, acu le-ai luat? sau in trecut? :))

puteai sa iei 4 ca sa imi vinzi mie 2 cand aveam bani
:P

n-am stres, io mi le vopsesc, poa sa fie si culori de 2 lei :oops:

Ptiu ,auzi la el ,sa spurci tu culorile originale...Sariti,...erezie... :lol: Asa am primit si io un rapala,pe care posesorul si-o incercat talentul la vopsit..Si o descoperit ca nu-i Picasso al voblerelor.Si mi-o dat mie voblerul ala vopsit.Si io am sters mizgalelile lui cu acetona si am lasta bietul vobler asa cum l-a creat mama natura,sau ma rog,nenea rapalla.Si al naibii a fost prinzator peste poate..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Mar 2011, 00:16

Gigi

aici nu e vorba de picasso, e vorba de nevoi, unele culori is pentru bass, sau na, nu stiu eu a le adapta...dar nu pot da cu maro/maro inchis la avat, si am o fobie fatza de portocaliu fluo de asemenea :lol: numa daca se nimereste sa primesc/gasesc/ cumpar ( ca nu are alte colori) un model, si daca am aerograf, de ce sa nu fac pe picassoul? insasi simplu fapt ca nu ma atrage culoarea aia sa nu imi zice nimic ma face sa las vobleru in trusa ... atata tot

ca aia de le-or facut le-au facut cu un scop, e adevarat, insa ai sa iti raspunzi singur la intrebarea "de ce rapala nu are acelasi color chart la toate modele de voblere?" :lol: :lol: :lol: sau de ce au "target species" trecute la voblere(vezi salmo) si de ce nu sunt toate speciile in dreptul fiecarui vobler :twisted:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Mar 2011, 07:57

kleniacul scrie:
old_radu scrie:@ kleniacul-e

...scuza-ma , nu vreau sa fiu rautacios , dar esti chiar simpatic
...nu sti la ce se folosesc si nici cum se folosesc , dar le-ai cumparat :lol:
...sa ai fire intinse cu ele !
...se pare ca va fi sezonul "vibratoarelor"... :lol:
Se pare ca in vremuri de criza ,,i"-urile dispar primele.Dupa explicatia alambicata cu primul ,,i" papat,explica cum e cu verbul ,,a sti" si conjugarea lui,probabil profesoara de Limba Romana a lui Vanghelie a avut macar doi elevi,unul mai putin celebru,dar pescar,celalalt primar.Cit despre sint si sunt,daca Academia Romana va hotari ca de miine toti trebuie sa mergem numai pe partea dreapta,eu nu cred ca trebuie sa urmam orbeste tot ce hotarasc acesti domni.
...din start am zis:"scuza-ma , nu vreau sa fiu rautacios , dar esti chiar simpatic"
...daca pentru tine asta nu inseamna nimic , nu mai am ce sa comentez,dar
se pare ca ai probleme "fixe" la capitolul plural
...verbul "a sti" presupune sa sti (tu sti)...daca vrei neaparat , tu poti sa mai pui un "i"
...cat despre Vanghelie , tu esti "contzaran" cu el
...iti propun sa termini cu divagatiile , deoarece strici topicul omului :lol:

"Fiir intiins !"... :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Mar 2011, 08:01

...iti propun sa termini cu divagatiile , deoarece strici topicul omului
Buna idee... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 29 Mar 2011, 22:32

old_radu scrie:
kleniacul scrie:

...nu sti la ce se folosesc si nici cum se folosesc , dar le-ai cumparat :lol:
...sa ai fire intinse cu ele !
...se pare ca va fi sezonul "vibratoarelor"... :lol:
Se pare ca in vremuri de criza ,,i"-urile dispar primele.Dupa explicatia alambicata cu primul ,,i" papat,explica cum e cu verbul ,,a sti" si conjugarea lui,probabil profesoara de Limba Romana a lui Vanghelie a avut macar doi elevi,unul mai putin celebru,dar pescar,celalalt primar.Cit despre sint si sunt,daca Academia Romana va hotari ca de miine toti trebuie sa mergem numai pe partea dreapta,eu nu cred ca trebuie sa urmam orbeste tot ce hotarasc acesti domni.
...din start am zis:"scuza-ma , nu vreau sa fiu rautacios , dar esti chiar simpatic"
...daca pentru tine asta nu inseamna nimic , nu mai am ce sa comentez,dar
se pare ca ai probleme "fixe" la capitolul plural
...verbul "a sti" presupune sa sti (tu sti)...daca vrei neaparat , tu poti sa mai pui un "i"
...cat despre Vanghelie , tu esti "contzaran" cu el
...iti propun sa termini cu divagatiile , deoarece strici topicul omului :lol:

"Fiir intiins !"... :lol:
Stimate domn ,in ochii mei ai foarte multe scuze pentru lipsurile,mari,la Limba Romana,deoarece sint convins ca erai plecat la pescuit,ceea ce te face mai usor de iertat.Daca tot veni vorba de revenit la subiectul topicului te rog sa postezi daca ai folosit TN-urile si in ce situatii,asta pentru ca nu vreau sa iau mai multe pina nu ma voi convinge ,folosindu-le pe cele pe care le am,ca merita sa mai achizitionez.Si nu sint contzaran cu Vanghelie,e posibil sa fim chiar noi doi contarani .

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Mar 2011, 14:49

kleniacul scrie:...bla , bla , bla...te rog sa postezi daca ai folosit TN-urile si in ce situatii,asta pentru ca nu vreau sa iau mai multe pina nu ma voi convinge ,folosindu-le pe cele pe care le am,ca merita sa mai achizitionez.
...cred ca ti s-a raspuns destul de explicit , dar daca vrei si parerea mea , asteapta pana o sa cumpar unul sa-l incerc si promit ca o sa-ti explic mai pe intelesul tau ce si cum.
kleniacul scrie:...am probabil peste 300 de voblere de stiuca,salau...
...totusi , eu zic sa mai cumperi cateva
...intr-un sezon folosesti mai mult de 15-20 % dintre ele?
...iiiiii :lol:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 30 Mar 2011, 20:16

old_radu scrie:
kleniacul scrie:...bla , bla , bla...te rog sa postezi daca ai folosit TN-urile si in ce situatii,asta pentru ca nu vreau sa iau mai multe pina nu ma voi convinge ,folosindu-le pe cele pe care le am,ca merita sa mai achizitionez.
...cred ca ti s-a raspuns destul de explicit , dar daca vrei si parerea mea , asteapta pana o sa cumpar unul sa-l incerc si promit ca o sa-ti explic mai pe intelesul tau ce si cum.
kleniacul scrie:...am probabil peste 300 de voblere de stiuca,salau...
...totusi , eu zic sa mai cumperi cateva
...intr-un sezon folosesti mai mult de 15-20 % dintre ele?
...iiiiii :lol:
Stimate domn,de fapt eu va indemnam sa scrieti la subiectul topicului pe care l-am deschis,pentru ca nu ati postat decit atacuri,misto-uri si mitocanii gen,,contzaran".Daca va mincau degetele sa scrieti ceva pe acest subiect era foarte simplu:as dori sa va impartasesc experienta mea in pescuitul cu TN-uri,dar cum aceasta nu exista va doresc succes.Era o treaba de mare caracter,dar vad ca nu se poate sa ducem o discutie utila, fara remarci total paralele topicului.
'

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 30 Mar 2011, 20:52

...a fost prima postare dupa ce ai deschis topicul :

...apoi a urmat asta:
Alin Zamfi scrie:
...acum daca nu iti merge cu "Gyorg" , vrei sa o "balacaresti" cu mine ?
...haidi PA !

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 30 Mar 2011, 22:06

old_radu scrie:...a fost prima postare dupa ce ai deschis topicul :

...apoi a urmat asta:
Alin Zamfi scrie:
...acum daca nu iti merge cu "Gyorg" , vrei sa o "balacaresti" cu mine ?
...haidi PA !
Stimate domn,lasati-l pe Gyorg in pace,nu va dati dupa visin,acolo vorbesc in calitate de utilizator a numeroase produse cumparate de la firma pe care Gyorg o reprezinta,nu cred ca achizitionarea acestor produse implica o clauza de confidentialitate gen nu discutati daca sint bune sau proaste,deci sa revenim la oile noastre,de pe acest topic:ati adus macar o idee constructiva ,utila,care sa aduca putina informatie in spiritul subiectului?E asa greu ca atunci cind nu ai ,sau nu vrei,sa spui nimic.sa taci pur si simplu?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Mar 2011, 08:48

ba, va ia gaia, nu ati gatat odata :lol: go to za Arena :roll:

Scrie răspuns