Pescuit cu Jackal TN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 25 Mar 2011, 08:22

daca nu e apa ciupita, sau chiar tulbure, somnul mananca mai bine la giugele fara bile ...

parerea mea, hac !

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Mar 2011, 08:24

Ma intereseaza daca sint bune cind salaul e apatic sau activ,pe balta sau pe riu,pe curent mare,etc.Am luat,ca exemplu,niste cicade Ecogear,foarte laudate,am prins cu ele,dar n-au fost naluca suprema,sa zic asa.Wolf,daca vrei TN-uri ,imi spui culorile,ma interesez ce au ,trimiti bani de tn +transport si ma duc sa ti le iau.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 25 Mar 2011, 08:29

desi multi pescari in care am incredere maxima au prins f bine cu tn, si au prin truse, eu nu am prins cu el .. am dat pe balat, si cum nu am avut nici un tzak pe el la o partida cu 16 bucati in 4 ore (2-5kg) , toti luati pe reactive, nu pe gume, m-am suparat si am facut cadou :)

da' nu va luati dupa mine, naluca chiar prinde ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2011, 08:34

toni f scrie:desi multi pescari in care am incredere maxima au prins f bine cu tn, si au prin truse, eu nu am prins cu el .. am dat pe balat, si cum nu am avut nici un tzak pe el la o partida cu 16 bucati in 4 ore (2-5kg) , toti luati pe reactive, nu pe gume, m-am suparat si am facut cadou :)

da' nu va luati dupa mine, naluca chiar prinde ...
Hait ,daca stiam ,stateam si eu prin preajma..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 25 Mar 2011, 09:10

Pe langa TN,ce voblere mai sunt de la Jackall?
Until next time....Tight Lines!

mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 25 Mar 2011, 11:41

da-mi mie unu la avat pe Cris in curent :-<

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Mar 2011, 17:12

kleniacul scrie:............Wolf,daca vrei TN-uri ,imi spui culorile,ma interesez ce au ,trimiti bani de tn +transport si ma duc sa ti le iau.
sarut,mana boieru, dar tocmai ce mi'a sosit aseara coletul din USA unde am lasat iarasi ceva banuti si acuma bugetul este sarac.
cu toate ca imi doresc unul in trusa (unul, nu mai mult si asa car prea multe dupa mine) la ora actuala, nu imi permit, mai am un pachet pe drum si...............ma da afara nevasta :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Mar 2011, 19:46

kleniacul scrie: Ma bucur ca nu vrei sa fii rautacios,dar nu prea iti iese.Pentru stiinta ta am probabil peste 300 de voblere de stiuca,salau...
... ginditi-va la acel moment placut in care vrei sa pleci la pescuit,cobori la masina si descoperi ca a fost sparta si au disparut doua truse de spinning,peste 1500 de euro.
...acum ca te-ai mai lamurit cu "TN"-ul si ti-ai prezentat "CV"-ul , vreau sa-ti demonstrez ca pot fi si putin rautacios : cam cat de fraier trebuie sa fi sa lasi "sculele" in masina?
...ma gandesc ca tot ai ramas cu ceva , avand "probabil peste 300 de voblere"
...imi pare rau ca ti s-a intamplat asta ... :(

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Mar 2011, 20:23

Ca tot veni vorba de TN-urile astea si le lauda toata lumea,mi-aduc aminte ca niste baieti din BV.le-au scos la vanzare acum vreun an-doi....Aveau prea multe?Mhh,probabil,dar daca nu au fost ei chiar asa multumiti de ele? :?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Mar 2011, 22:58

old_radu scrie:
kleniacul scrie: Ma bucur ca nu vrei sa fii rautacios,dar nu prea iti iese.Pentru stiinta ta am probabil peste 300 de voblere de stiuca,salau...
... ginditi-va la acel moment placut in care vrei sa pleci la pescuit,cobori la masina si descoperi ca a fost sparta si au disparut doua truse de spinning,peste 1500 de euro.
...acum ca te-ai mai lamurit cu "TN"-ul si ti-ai prezentat "CV"-ul , vreau sa-ti demonstrez ca pot fi si putin rautacios : cam cat de fraier trebuie sa fi sa lasi "sculele" in masina?
...ma gandesc ca tot ai ramas cu ceva , avand "probabil peste 300 de voblere"
...imi pare rau ca ti s-a intamplat asta ... :(
CV-ul meu nu sta in voblere,dar imi place sa probez si sa am,deci cumpar ce imi place.Daca tot e azi dezlegare la peste ,ti-as putea arunca si eu niste vorbe dragute in replica la ,,fraier",dar nu vreau nici sa ma cobor,nici sa urc la nivelul tau,stau linistit asa cum sint.Vezi ca ,,fi" se scrie cu doi de ,,i",ambii la sfirsitul verbului.
'
'

Scrie răspuns