Pescuit cu Jackal TN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Ma intereseaza daca sint bune cind salaul e apatic sau activ,pe balta sau pe riu,pe curent mare,etc.Am luat,ca exemplu,niste cicade Ecogear,foarte laudate,am prins cu ele,dar n-au fost naluca suprema,sa zic asa.Wolf,daca vrei TN-uri ,imi spui culorile,ma interesez ce au ,trimiti bani de tn +transport si ma duc sa ti le iau.
desi multi pescari in care am incredere maxima au prins f bine cu tn, si au prin truse, eu nu am prins cu el .. am dat pe balat, si cum nu am avut nici un tzak pe el la o partida cu 16 bucati in 4 ore (2-5kg) , toti luati pe reactive, nu pe gume, m-am suparat si am facut cadou 
da' nu va luati dupa mine, naluca chiar prinde ...

- semlecangheorghe
- veteran
Hait ,daca stiam ,stateam si eu prin preajma..toni f scrie:desi multi pescari in care am incredere maxima au prins f bine cu tn, si au prin truse, eu nu am prins cu el .. am dat pe balat, si cum nu am avut nici un tzak pe el la o partida cu 16 bucati in 4 ore (2-5kg) , toti luati pe reactive, nu pe gume, m-am suparat si am facut cadou
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
sarut,mana boieru, dar tocmai ce mi'a sosit aseara coletul din USA unde am lasat iarasi ceva banuti si acuma bugetul este sarac.kleniacul scrie:............Wolf,daca vrei TN-uri ,imi spui culorile,ma interesez ce au ,trimiti bani de tn +transport si ma duc sa ti le iau.
cu toate ca imi doresc unul in trusa (unul, nu mai mult si asa car prea multe dupa mine) la ora actuala, nu imi permit, mai am un pachet pe drum si...............ma da afara nevasta

...acum ca te-ai mai lamurit cu "TN"-ul si ti-ai prezentat "CV"-ul , vreau sa-ti demonstrez ca pot fi si putin rautacios : cam cat de fraier trebuie sa fi sa lasi "sculele" in masina?kleniacul scrie: Ma bucur ca nu vrei sa fii rautacios,dar nu prea iti iese.Pentru stiinta ta am probabil peste 300 de voblere de stiuca,salau...
... ginditi-va la acel moment placut in care vrei sa pleci la pescuit,cobori la masina si descoperi ca a fost sparta si au disparut doua truse de spinning,peste 1500 de euro.
...ma gandesc ca tot ai ramas cu ceva , avand "probabil peste 300 de voblere"
...imi pare rau ca ti s-a intamplat asta ...

-
- veteran
CV-ul meu nu sta in voblere,dar imi place sa probez si sa am,deci cumpar ce imi place.Daca tot e azi dezlegare la peste ,ti-as putea arunca si eu niste vorbe dragute in replica la ,,fraier",dar nu vreau nici sa ma cobor,nici sa urc la nivelul tau,stau linistit asa cum sint.Vezi ca ,,fi" se scrie cu doi de ,,i",ambii la sfirsitul verbului.old_radu scrie:...acum ca te-ai mai lamurit cu "TN"-ul si ti-ai prezentat "CV"-ul , vreau sa-ti demonstrez ca pot fi si putin rautacios : cam cat de fraier trebuie sa fi sa lasi "sculele" in masina?kleniacul scrie: Ma bucur ca nu vrei sa fii rautacios,dar nu prea iti iese.Pentru stiinta ta am probabil peste 300 de voblere de stiuca,salau...
... ginditi-va la acel moment placut in care vrei sa pleci la pescuit,cobori la masina si descoperi ca a fost sparta si au disparut doua truse de spinning,peste 1500 de euro.
...ma gandesc ca tot ai ramas cu ceva , avand "probabil peste 300 de voblere"
...imi pare rau ca ti s-a intamplat asta ...
'
'