Pescuit cu Jackal TN
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Ca sa nu mai deschid un topic nou as mai avea o intrebare referitoare la pencil-bait-ul de la Jackall si anume Mudsucker... http://www.abrevis.ro/magazin/MAG-prod. ... CI&id=1523 .Se spune ca e pentru avat,l-ati folosit careva?
Until next time....Tight Lines!
pescuit cu jackal tn
Illex este divizia europeana a celor de la Jackal.
produsele au aceeasi calitate doar anumite paternuri de culori(la voblere)lipsesc.
dar exista si cateva care nu se gasesc pe piata japoneza.
la noi Illexul va fi distribuit de catre EnergoFish.
insa nu toata gama
produsele au aceeasi calitate doar anumite paternuri de culori(la voblere)lipsesc.
dar exista si cateva care nu se gasesc pe piata japoneza.
la noi Illexul va fi distribuit de catre EnergoFish.
insa nu toata gama
au doar cutii diferite si alte patternuri la culori, in rest sunt la fel-zornaie la fel, aceleasi ancore, aceeasi marime, forma si tot asa, pe cutia de la Illex scrie clar ca-s facute de JackallAdrianHD scrie:E vreo diferenta intre voblerele Jackall si Illex? Este vreo diferenta notabila,de constructie,calitate...

Eu cel mai bine salau am luat pe culoarea Matt Charteuse cand este el turbat primavara, dar merge bine si culoarea din poze, sau Blue Back Tiger sau Matt Lemon...n-am vazut nici o diferenta notabila intre ele...culori clasice de salau pt. mineAdrianHD scrie:Ce culori de TN folositi (pentru salau si avat)? Dar la Mudsucker si Bonnie(avat si stiuca)?
Avat cel mai bine am prins cu primul care l-am avut...mai exact culoarea Chameleon Tiger...am mai prins binisor si pe HL Oikawa...dar eu dau cu alte giugele cand dau dedicat la avat, deci poate iti spune cineva care insista mai mult pe TN la avat...
Daca tot e vorba de voblerele de la Jackall,a-ti pescuit careva cu Jackall Squad Minnow SP? http://www.tacklewarehouse.com/Jackall_ ... #multiview
Until next time....Tight Lines!