ASTA => http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... +voie+buna
acuma ma stric de ris cu ,, geneza lupului "

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
daca citeai mai atent stiai la ce mulineta s-a referit colegul dar , oricum nu conteaza asta pentru ca procentul in care o mulineta favorizeaza perucile prin constructia ei sau a tamburului e extrem de mic in raport cu multi alti factori care au rol decisiv aici . Combinatia generatoare de peruci provine in cea mai mare parte din relatia fir(textura, grosime, cantitate )- naluca (tip, greutate, marime) pescar (cunostintele si experienta lui, tehnica de recuperare folosita , compromisurile pe care le face intr-un anumit moment -ex. naluci mici si usoare cu fir gros-, etc.). Batul si mulineta au o influenta aproape nesemnificativa la capitolul peruci chiar si in materie de baitcasting.Gogol scrie:Nu stiu la ce mulineta s-a referit colegul ca face peruci, dar daca este vorba de mulineta dam, si eu am vazut la cineva fenomenul asta la un dam nou.
defapt ma interesa cea de 3000,kingofbeasts scrie:tu pentru ce vrei mulineta? la ce o sa o folosesti?bogdan_m. scrie:A incercat cineva aceasta mulineta?
http://www.totalfishing.ro/mulineta-pen ... 18082.html
eu iti recomand sa o lasi de-o parte pentru somn ...bogdan_m. scrie:defapt ma interesa cea de 3000,kingofbeasts scrie:tu pentru ce vrei mulineta? la ce o sa o folosesti?bogdan_m. scrie:A incercat cineva aceasta mulineta?
http://www.totalfishing.ro/mulineta-pen ... 18082.html
ma gandeam la ea pentru spinning greu, la somn.
No,no,King-ule,hotara-te odat'.E jina alora de fac mulinete de rahat:Shimano,Daiwa,Sakura(desi la istia am vazt doar vro doo modelekingofbeasts scrie: nici n-ai idee cate mulinete cu multe zerouri la pret am vazut facand peruci (dintre cele de fite si/sau renume). as putea sa spun de exemplu ca Shimano , Daiwa, Sakura sau alti mari producatori fac numai mulinete de kkt pentru ca n-am vazut inca nici o mulineta de la ei care sa nu faca peruci. ba , daca ma gindesc la cate shimano-uri de top am vazut facand peruci as fi putut spune ca e numai reclama de ele cand, defapt, vina era a fitosilor care "pescuiau" cu ele si care se apucasera de pescuit de 6 luni, .![]()
se vede ca erai la prima ora cand ai citit.elias scrie:No,no,King-ule,hotara-te odat'.E jina alora de fac mulinete de rahat:Shimano,Daiwa,Sakura(desi la istia am vazt doar vro doo modelekingofbeasts scrie: nici n-ai idee cate mulinete cu multe zerouri la pret am vazut facand peruci (dintre cele de fite si/sau renume). as putea sa spun de exemplu ca Shimano , Daiwa, Sakura sau alti mari producatori fac numai mulinete de kkt pentru ca n-am vazut inca nici o mulineta de la ei care sa nu faca peruci. ba , daca ma gindesc la cate shimano-uri de top am vazut facand peruci as fi putut spune ca e numai reclama de ele cand, defapt, vina era a fitosilor care "pescuiau" cu ele si care se apucasera de pescuit de 6 luni, .![]()
)sau e jina fitosilor.
Ca zau m-ai bulversat amu'la prima ora.