pareri mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Dec 2011, 21:56

pikeman scrie:380 gr, frate , aveti brand nu gluma, ori nu pescuiti la jig, ori aveti incheietura de fier, ori nu dati ca apucatii cate 8 ore aproape incontinuu :lol:

pentru pestii de pe olt dragu de 8 si un fir de 25k e foarte suficient, mai ales la ce agataturi is :lol: :lol: :lol:
pikeman avem stiluri de pescuit diferite total , pescuim in locuri diferite chear daca tot Oltul este locul nostru de joaca preferat si da ,, brandul " imi permite o mulineta de 380g pe un bat de 160g timp de 12 ore :lol:
agataturile nu sunt cea mai grava problema am barca si dezgatator
:lol: :lol: :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Dec 2011, 22:06

dumanelutu scrie:domnule grey ...... :respekt:
multumesc pentru :respekt: asemenea si din partea mea . totusi o rugaminte : nu sunt mare domn decit daca cineva incearca sa ma ia la bascalie :wink: te rog nu ma mai domni , suntem pe forum , suntem egali indiferent de faptul ca suntem veterani sau nu . :respekt:

leowb
veteran
veteran

mulineta

Mesaj de leowb » 26 Dec 2011, 22:27

Salut ,nu te am luat la bascalie sau ceva de genu .Ai dreptate nu am scris cum trebuia.Am avut mulineta si nu am fost multumit de ea si cum am mai spus si alti tovarasi de ai mei o au si nu sunt multumiti.Imi place cum arata cum merge dar atat.Si nu sunt veteran deocamdata mai am destul de invatat ca pescuitul IE VAST.Nu stiu daca sunt bine informat ,am vazut ca faci voblere/?Daca e asa jos palaria .Si TOVARASII mei sunt pescarii de la DRILL si daca nici ei nu pescuiesc sau nu stiu sa si alega scule ......Sa nu mai fim sarcastici hai sa ne avem bine. La multi anii si sanatate maxima

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Dec 2011, 22:41

Leo,in privinta"veteran"=meserias care stie tot,da-mi voie sa-ti spun ca te inseli.Sunt persoane care au doar cateva postari,dar cand o fac ramai placut surprins.Sunt si d'aia la polul opus care au multe postari dar nu zic de fapt nimic :lol:....io primul :lol: Asa ca nu te lua dupa ce scrie in stanga,focalizeaza-ti atentia pe centrul monitorului :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 26 Dec 2011, 22:44

as fi curios sa stiu cu ce grosime de fir . si in ce masura le-au umplut...

o poza ar fi suficienta

la pariu c-au pus fir mai gros si s-au hapsinit sa il puna plin ochi tamburul

leowb
veteran
veteran

mulineta

Mesaj de leowb » 26 Dec 2011, 22:50

Eu ma refeream Veteran in pescuit nici de cum pe forum ,Multumesc pt observatie .Sper ca anul asta sa avem cat mai putini braconieri ca sa avem sansa sa ne folosim sculele astea de top la maxim ,si poate Romania o ia pe calea aia buna incat sai faca PE ASTIA de sus sa mai faca ceva bun si in Acvacultura.La multiiii aniiii

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Dec 2011, 22:57

:lol: :lol: Leo, las-o naibii asa :lol: ca dup'aia te intreb ce inseamna veteran in pescuit :lol:

leowb
veteran
veteran

mulineta

Mesaj de leowb » 26 Dec 2011, 23:04

Asa e ,noapte buna

grey-wolf
veteran
veteran

Re: mulineta

Mesaj de grey-wolf » 27 Dec 2011, 01:11

leowb scrie: 1 Salut ,nu te am luat la bascalie sau ceva de genu .

2 Am avut mulineta si nu am fost multumit de ea si cum am mai spus si alti tovarasi de ai mei o au si nu sunt multumiti.
3 Si nu sunt veteran deocamdata mai am destul de invatat ca pescuitul IE VAST.
4 Nu stiu daca sunt bine informat ,am vazut ca faci voblere/?Daca e asa jos palaria .
5 Si TOVARASII mei sunt pescarii de la DRILL si daca nici ei nu pescuiesc sau nu stiu sa si alega scule ......
6 Sa nu mai fim sarcastici hai sa ne avem bine. La multi anii si sanatate maxima
1 eu asa am simtit si de aceea si raspunsul meu acid .
2 daca spuneai asa de la inceput informatia avea alta valoare si era tratata ca atare .
3 nici eu nu ma consider veteran in pescuit , in fiecare partida constat ca mai am multe de invatat si cind va fi sa mor tot nu voi stii totul nici daca asi trai 2000 de ani . cit despre ,, titlul" de veteran pe forum chear ma lasa rece . pt mine nu valoreaza nimic . un veteran poate vorbi o gramada de timpenii la fel de bine ca unul o postare , singura diferenta e ca are deja experienta de a abera :lol:
4 din pacate nu fac voblere . nu am aceasta pasiune :oops: asa cum am scris si pe topicul respectiv , ele sunt realizate de un amic si eu doar am incercat sa il ajut sa vinda .
5 respect pentru tovarasii tai . nu i cunosc nu le cunosc realizarile , vina mea :oops: (imi place in lumea mea mica :lol: ) totusi 4 oameni si toti aceeasi gresala ?
6 din partea mea 1000 de ani pace si prietenie . nu am obiceiul sa tin dusmanie nimanui si nici nu e cazul . La multi ani si multa sanatate !

Fir Intins

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Dec 2011, 01:13

pikeman scrie:trebea sa apara si fanii DAM :lol: :cooler:
la asta nu pot decat sa iti raspund cu finalul unui banc : "si noi trebuie sa traim" :lol: :lol:
si ca sa nu zici ca mi-s rau fac public si bancul :wink:
Il apuca pe om boalele cu dureri cu stari de disconfort cu tot tacamul. Ca atare hotaraste omu' sa mearga la medic sa se caute (ca de, si ala trebuie sa traiasca ). de la medic primeste reteta si merge cu ea la farmacie (ca de, si farmacistul trebuie sa traiasca). De la farmacie primeste leacurile cu care vine acasa si le arunca la gunoi , moment in care femeia lui , isterizata, il intreaba: de ce le arunci dupa ce ai cheltuit atat la medic si la farmacie ? - Pentru ca si eu trebuie sa traiesc! raspunse omu. :D

Scrie răspuns