leowb scrie: 1 Salut ,nu te am luat la bascalie sau ceva de genu .
2 Am avut mulineta si nu am fost multumit de ea si cum am mai spus si alti tovarasi de ai mei o au si nu sunt multumiti.
3 Si nu sunt veteran deocamdata mai am destul de invatat ca pescuitul IE VAST.
4 Nu stiu daca sunt bine informat ,am vazut ca faci voblere/?Daca e asa jos palaria .
5 Si TOVARASII mei sunt pescarii de la DRILL si daca nici ei nu pescuiesc sau nu stiu sa si alega scule ......
6 Sa nu mai fim sarcastici hai sa ne avem bine. La multi anii si sanatate maxima
1 eu asa am simtit si de aceea si raspunsul meu acid .
2 daca spuneai asa de la inceput informatia avea alta valoare si era tratata ca atare .
3 nici eu nu ma consider veteran in pescuit , in fiecare partida constat ca mai am multe de invatat si cind va fi sa mor tot nu voi stii totul nici daca asi trai 2000 de ani . cit despre ,, titlul" de veteran pe forum chear ma lasa rece . pt mine nu valoreaza nimic . un veteran poate vorbi o gramada de timpenii la fel de bine ca unul o postare , singura diferenta e ca are deja experienta de a abera
4 din pacate nu fac voblere . nu am aceasta pasiune

asa cum am scris si pe topicul respectiv , ele sunt realizate de un amic si eu doar am incercat sa il ajut sa vinda .
5 respect pentru tovarasii tai . nu i cunosc nu le cunosc realizarile , vina mea

(imi place in lumea mea mica

) totusi 4 oameni si toti aceeasi gresala ?
6 din partea mea 1000 de ani pace si prietenie . nu am obiceiul sa tin dusmanie nimanui si nici nu e cazul . La multi ani si multa sanatate !
Fir Intins